Waar ben je naar op zoek?

Vragen over Avis

 • Ja, Avis is een betrouwbare autoverhuurder omdat we lid zijn van brancheorganisatie BOVAG. Om lid te kunnen worden van BOVAG moet er aan bepaalde kwaliteitseisen worden voldaan.

  Een bij BOVAG aangesloten verhuurbedrijf geeft je de garantie dat er wordt gewerkt volgens de hoogste kwaliteitseisen en met juridisch correcte verhuurcontracten.

 • De voertuigen in ons wagenpark zijn in uitstekende conditie. De huurauto’s worden goed technisch onderhouden. De meeste personenauto’s zijn niet ouder dan 9 maanden. Bestel- en vrachtauto’s zijn meestal niet ouder dan 3 tot 4 jaar. Bovendien worden onze huurauto’s voor een nieuwe verhuring altijd goed schoongemaakt en gecontroleerd. Avis is lid van BOVAG en wordt door BOVAG regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en service.

 • Zijn alle huurauto's direct beschikbaar? Om er zeker van te zijn dat de gewenste huurauto categorie beschikbaar is, kan je het beste zo vroeg mogelijk voor de geplande vertrekdatum te reserveren. Onze vestigingen en ons callcenter kunnen je exact doorgeven welke autocategorieën er beschikbaar zijn in de gewenste huurperiode en op de gewenste locatie.

  Ook kun je hiervoor terecht op ons nationaal of internationaal reserveringssysteem. Enkele huurauto’s zijn niet online te reserveren. Je kunt deze gegevens terugvinden in de rubriek Wagenpark. Wanneer een huurauto niet online te reserveren is, neem dan contact op met ons callcenter via telefoonnummer +31 (0)88 - 900 55 55 of met één van onze Avis vestigingen.

 • Je kunt schriftelijk jouw klacht indienen bij onze afdeling customer service onder vermelding van jouw reserveringsnummer via het online contactformulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op jouw klacht terug.

 • We helpen je graag op de manier die bij jou past. De meeste vestigingen zijn 7 dagen per week bereikbaar en ons callcenter is bereikbaar tijdens kantooruren. Stel je vragen via onze chat, via whatsapp of bel met een van onze medewerkers.

 • Ja, dat kan op aanvraag. We hebben een beperkt aantal personen- en bestelauto’s in de Nederlandse vloot met een trekhaak. Huurauto’s met trekhaak kun je reserveren via ons online reserveringssysteem, via ons callcenter in Nederland of bij één van onze Nederlandse Avis vestigingen.

 • Nee, bij Avis kun je geen sneeuwkettingen huren.