Auto huren Amsterdam Centrum

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Auto huren Amsterdam

Een bus huren in Amsterdam

Liever een busje huren in Amsterdam voor een wat groter aantal personen? Ook dat is mogelijk bij Avis. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep mensen, zakelijk of privé, is bus verhuur bij Avis ideaal.

Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online een personenbusje, bestelbus of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam.

Heb je vragen omtrent een auto huren in Amsterdam? Neem dan een kijkje tussen de veelgestelde vragen op onze “Veelgestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Bezoek Amsterdam en omgeving

Een auto huren om Amsterdam en de omgeving beter te verkennen? Avis biedt diverse oplossingen voor auto verhuur. Geniet van de oude binnenstad met de vele grachten, ga op reis en ontdek middeleeuwse kastelen en groene tuinen rondom Amsterdam, of ga voor een ontspannend dagje aan de kust.

Zeker als je de buitengebieden wilt zien, is een auto huren in Amsterdam de perfecte keuze. Of je nou van plan bent de stad te ontdekken met een grote of kleine groep mensen. Wij beschikken over de juiste type huurauto. Variërend van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote modellen huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Uiteraard verhuren wij bij Avis Amsterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kan je denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio.

Een auto huren in het weekend? Profiteer van de voordelige weekendtarieven, onze medewerkers van de vestigingen leggen deze graag aan je voor. Om een auto te huren bij Avis loop je langs één van de vestigingen in Amsterdam of regel dit gemakkelijk zelf online.

Het verkeer in Amsterdam

Ga je de weg op met de huurauto in Amsterdam dan is een kleiner model auto perfect geschikt voor de smalle straatjes die in het centrum te vinden zijn. Bekijk ons wagenpark en maak een keuze uit een breed scala aan huurauto’s voor iedere gelegenheid. Een dagje shoppen of een museumbezoek is dus makkelijk te realiseren.

Een auto huren in Amsterdam hoeft geen obstakel te zijn: Avis autoverhuur beschikt over een landelijk dekkend netwerk waardoor er in de meeste gevallen snel en toegankelijk een vestiging te vinden is bij jou in de buurt!

Veilig de weg op

Alle huurauto’s in het wagenpark van Avis Amsterdam zorgen er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij Avis autoverhuur krijg je altijd een jonge auto mee om snel op jouw bestemming te komen. Alle huurauto’s waarover wij beschikken zijn standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen.

Ook bieden we een extra verzekering aan, de schade inzittendenverzekering (SVI). Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van jouw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Tijdens het maken van de reservering biedt Avis Amsterdam wel de mogelijkheid het Eigen Risico te verlagen.

Het is mogelijk om bij het auto huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kan je toevoegen tijdens het online boeken van de huurauto.

Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat reis jouw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk verloopt.

Altijd een locatie in de buurt

Met ruim 37 vestigingen die Avis telt, is er altijd een locatie in de buurt te vinden. Zo kan je gemakkelijk en snel een auto of busje huren bij een van onze vestigingen in de dichtstbijzijnde omgeving. Avis beschikt over een landelijk dekkend netwerk.

Auto huren op een van onze Avis locaties in Amsterdam? Onze vestigingen in Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer of met de fiets. In Amsterdam zijn maar liefst 5 locaties te vinden, verspreid over heel de stad zoals in het centrum aan de Overtoom 197 1054 HT, Amsterdam of op de luchthavenvestiging Amsterdam Schiphol aan de Aankomstpassage 10 1118 AX, Amsterdam.