Avis auto

Auto met navigatie huren

Navigatie reserveren bij uw huurauto

Een auto reserveren met navigatie uit ons brede wagenpark is mogelijk. Het reserveren van navigatie bij jouw huurauto is gemakkelijk en snel. Reserveer online tijdens het selecteren van de huurauto of telefonisch met ons callcenter via 088- 900 55 55. Je kunt ook contact opnemen met één van onze vestigingen.

Instellen navigatie voor West-Europa

Stel jouw West-Europese bestemming in en rijd er rechtstreeks naar toe! De navigatie staat standaard ingesteld op Nederland. De ingestelde taal is ook beschikbaar in andere talen. Heb je hulp nodig bij het instellen van de navigatie of wil je uitleg over het gebruik? Wij helpen je graag!

Up-to-date navigatie

Jouw navigatie is altijd up-to-date. Rijd je over een nieuwe weg of nader je een verkeersopstopping? Bij files wordt er een automatische melding gemaakt of je gebruik wilt maken van een alternatieve route. De navigatie zorgt er voor dat je makkelijk files en omleidingen omzeild. Zo rijd je zonder problemen de juiste route naar uw West-Europese eindbestemming. Avis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade of tijdverlies als gevolg van gebruik van het navigatie.