Vragen over zakelijk huren

 • Voor informatie over het aanmaken van een zakelijk account kun je contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer 088-900 55 20.

 • Het afmelden van huurauto’s kun je eenvoudig doen via www.Avis.nl/afmelden. Of je kunt een email sturen naar afmelden@Avis. Vermeld in deze mail jouw naam, volledig ophaaladres, telefoonnummer en het kenteken van het voertuig. Wij zullen jouw afmelding vervolgens verwerken.

 • Wanneer je via de internationale Avis.com website hebt gereserveerd, kun je bij services kiezen voor ‘Print your car rental invoice’. Als je hierop hebt geklikt kun je naar beneden scrollen en kiezen voor 'Print an invoice'. Hier kun je jouw achternaam en e-mailadres invoeren. Het systeem toont de facturen die in de laatste 6 maanden op de ingegeven kaart zijn belast.

  Om een kopie te krijgen van een factuur van reserveringen welke gemaakt zijn via de nationale Avis.nl website, ons callcenter of één van onze vestigingen, kun je contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer +31 (0)88 - 900 55 55. Het callcenter kan je per email de factuur toesturen.

 • Wanneer dit een zakelijke huur is, is dit mogelijk voor de volgende Europese landen:

  België (voor 50%)
  Duitsland
  Italië (onder bepaalde voorwaarden)
  Luxemburg
  Nederland (voor 84%)
  Spanje (50% indien ook voor privé-gebruik)
  Zweden (voor 50%)
  Zwitserland
  Verenigd Koninkrijk (50% als je voor meer dan 5 dagen huurt)

  Voor onderstaande Europese landen is dit niet mogelijk:

  Oostenrijk
  Denemarken
  Finland
  Frankrijk
  Griekenland
  Ierland
  Noorwegen
  Portugal

  Voor alle landen waar het (deels) mogelijk is, is de procedure voor het terugvragen van het BTW bedrag, dat er een terugvraagformulier voor BTW naar de lokale belastingsautoriteiten gestuurd moet worden. Een aanvraag moet op het officiële formulier ingevuld en ingestuurd worden. De aanvraag moet worden gedaan voor 30 juni voor de BTW over het voorafgaande kalenderjaar. Dit formulier is te verkrijgen bij de lokale belastingsautoriteiten.