Avis Key

Over Avis

Avis Autoverhuur B.V.

Avis Autoverhuur B.V. is sinds 2022 franchisenemer van Avis Budget Group. We leveren hoogwaardige autoverhuurdiensten en streven ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden. Onze bedrijfsgegevens zijn:

Bezoekadres
Avis Autoverhuur B.V.
Binckhortslaan 297
2516 BC Den Haag

KVK-gegevens
Avis Budget Autoverhuur B.V.
Aankomstpassage 1, nr. 5
1118AX Schiphol
KVK nr. Den Haag 27161331
BTW nr. NL001632309B01

Spuigroep BV

Spuigroep BV is in 2022 franchisenemer geworden van Avis Budget Group en vertegenwoordigt beide merken in Nederland. Met meer dan 40 vestigingen in Nederland behoort Avis tot één van de grootste autoverhuurders in het land.

Avis Budget Group maakt samen met Multilease, Achilles Brandstofmaatschappij, Motorhuis, Autoschadehuis, Leaseonline, BB&L, Pak ’n Bak en Boedelbak onderdeel uit van Spuigroep BV. Het hoofdkantoor van Spuigroep BV is gevestigd in Den Haag.

Spuigroep logo
logo abg

Avis Budget Group

Avis Budget Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen, zowel via de Avis en Budgetmerken die meer dan 10.000 verhuurkantoren hebben in ongeveer 180 landen over de hele wereld, als via het Zipcar-merk dat 's werelds grootste autodeelnetwerk is met meer dan één miljoen leden. Avis Budget Group heeft de meeste van zijn autoverhuurkantoren in Noord-Amerika, Europa en Australië en Azië rechtstreeks in eigen beheer en werkt voornamelijk via licentiehouders in andere delen van de wereld. Het hoofdkantoor van Avis Budget Group is gevestigd in Parsippany, N.J. (VS).