Avis Den Haag

Auto huren Den Haag

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Auto huren Den Haag

Altijd een locatie in de buurt

Met meer dan 40 vestigingen in Nederland die Avis telt, is er altijd een locatie bij je in de buurt te vinden. Zo kan eenvoudig en snel een auto of busje huren bij een van onze vestigingen.

Auto huren op een van onze locaties in Den Haag? Onze vestigingen in Den Haag zijn gemakkelijk te bezoeken via het openbaar vervoer of met de fiets. In Den Haag vind je 2 vestigingen: Een in het centrum van de stad aan de Binckhorstlaan 297 2516 BC, Den Haag en een in de buurt van Kijkduin op de Savornin Lohmanplein 5A.

Busje huren

Liever een busje huren in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij Avis. De bus verhuur kan je gebruiken bij een verhuizing, het vervoeren van een grote groep mensen, zakelijk of privé. Kies uit ons grote wagenpark het type busje dat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online je personenbusje of bestelbus in Den Haag.

Heb je vragen over het huren van een auto? Neem dan een kijkje tussen de veel gestelde vragen op onze “Veelgestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Bezoek Den Haag en omgeving

Een auto huren om Den Haag en de omgeving beter te verkennen? Avis biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Bezoek het Binnenhof, Madurodam of is het een goed moment om uit te waaien op Scheveningen? En waarom niet allemaal?

Of je nou van plan bent de stad te ontdekken met een grote of kleine groep mensen. Wij beschikken over de juiste type huurauto voor jou. Variërend van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote modellen huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Uiteraard verhuren wij bij Avis Den Haag ook auto’s voor speciale gelegenheden.

Een auto huren voor een lang weekend? Profiteer van de voordelige weekendtarieven. Om een auto te huren bij Avis kan je langslopen bij één van de vestigingen in Den Haag of regelt dit gemakkelijk zelf online.

Het verkeer in Den Haag

Ga je de weg op met de huurauto in Den Haag dan ben je zo in de Haagse binnenstad en binnen tien minuten ook aan het strand. Een auto huren in Den Haag geeft je de kans om te genieten van de sierlijke oude binnenstad met de vele regeringsgebouwen.

Daarnaast is autoverhuur in Den Haag ook erg praktisch. Vanaf één van de grote vliegvelden in de buurt ben je binnen de kortste keren in Den Haag en omstreken. Bekijk ons wagenpark en maak een keuze uit een breed scala aan huurauto’s voor iedere gelegenheid. Een auto huren hoeft geen obstakel te zijn: Avis autoverhuur beschikt over een landelijk dekkend netwerk waardoor er in de meeste gevallen snel en toegankelijk een vestiging te vinden is bij jouw in de buurt.

Verzekerd de weg op

Alle huurauto’s in het wagenpark van Avis Den Haag zorgen ervoor dat je veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij Avis beschik je altijd over een jonge auto om snel op je bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij in geval van diefstal of schade geldt er een standaard Eigen Risico. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Den Haag biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Bij de autoverhuur in Den Haag is het mogelijk om voor extra opties te kiezen bij de huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kan je toevoegen bij het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat je reis comfortabel en aangenaam verloopt.