Auto met kinderzitje huren

Babystoeltje bij auto huren voor baby's van 0 – 12 maanden

De allerkleinsten kunnen tot 12 maanden makkelijk worden vervoerd in een babystoeltje. Dit is dit de veiligste manier om je kind te vervoeren. Avis biedt je de mogelijkheid een babystoeltje bij jouw auto te huren.

Kinderzitje bij auto huren voor kinderen van 1 – 3 jaar

Het kinderzitje is de opvolger van het babystoeltje. Kinderen van 1 – 3 jaar kunnen met een kinderzitje rechtop in de auto worden vervoerd. Kinderzitjes van Avis zijn geschikt voor ieder type huurauto in ons wagenpark.

Boosterzitje bij auto huren voor kinderen van 4 – 6 jaar

Een boosterzitje heeft een rugleuning en is ideaal voor kinderen van 4 – 6 jaar. De rugleuning is erg belangrijk omdat deze zijwaartse steun biedt voor het hoofd en de romp. Om kinderen veilig te vervoeren kies je voor een boosterzitje in de huurauto.

Zitverhoger zonder rugleuning bij auto huren voor kinderen van 4 – 12 jaar

De zitverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Jouw kind kan door de verhoging van de zitting eenvoudig worden vast gemaakt met de normale autogordel. Zo zit je kind veilig in de huurauto.

Kinderzitje bevestigen: Hoe doe ik dat?

Hoe je een kinderzitje kan bevestigen is afhankelijk van het type zitje dat geschikt is voor je kind. Weet je niet welk kinderzitje het beste bij jouw kind past? Doe hier de test > Verder is het belangrijk dat de stoel op de juiste manier wordt bevestigd en dat je kind goed vast zit. Heb je moeite met het bevestigen van het gehuurde kinderzitje? Wij helpen je graag bij het ophalen van de huurauto.