Avis Rotterdam vestigingen

Auto huren Rotterdam

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Auto huren Rotterdam

Busje huren in Rotterdam

Ben je met veel personen en wil je daarom een busje huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Avis. Een busje huren voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep mensen, zakelijk of privé, Avis bied de uitkomst. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online een personenbusje, bestelbus of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam.

Heb je vragen over een auto huren in Rotterdam? Neem dan een kijkje tussen de veel gestelde vragen op onze “Veel gestelde vragen” pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Bezoek Rotterdam en omgeving

Een auto huren om Rotterdam en de omgeving beter te verkennen? Avis biedt diverse oplossingen voor auto verhuur. Bezoek en ontdek dé havenstad van Nederland. Of je nou voor kunst & cultuur gaat, geniet van het uitzicht vanaf de Euromast, even lekker wilt shoppen of de Rotterdamse haven wilt bezoeken er is genoeg te doen om een goed weekend te vullen.

Zeker als je zowel stad als haven wilt bezoeken om een dagje uit of weekendje weg onvergetelijk maken, is een auto huren in Rotterdam ideaal. Wij beschikken over de juiste type huurauto voor jou. Variërend van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, en grote modellen huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Uiteraard verhuren wij bij Avis Rotterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden.

Een auto huren in het weekend? Profiteer van de voordelige weekendtarieven, onze vestigingsmedewerkers vertellen je er graag over. Om een auto te huren bij Avis ga je snel naar één van de vestigingen in Rotterdam of regel dit gemakkelijk zelf online.

Het verkeer in Rotterdam

Met brede wegen en een paar fantastische bruggen is het verkennen van Rotterdam met de auto een perfecte keuze. Bekijk ons wagenpark en maak een keuze uit een breed scala aan huurauto’s voor iedere gelegenheid.

Een dagje shoppen of een museumbezoek is dus makkelijk te realiseren. Een auto huren in Rotterdam hoeft geen obstakel te zijn: Avis autoverhuur beschikt over een landelijk dekkend netwerk waardoor er in de meeste gevallen snel en toegankelijk een vestiging te vinden is bij jouw in de buurt!

Veilig de weg op

Alle huurauto’s in het wagenpark van Avis Rotterdam zorgen ervoor dat je veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij Avis autoverhuur beschik je altijd over een jonge auto om snel op jouw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Rotterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het auto huren in Rotterdam voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kan je toevoegen tijdens het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging.

Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Altijd een locatie in de buurt

Met ruim 37 vestigingen die Avis telt, is er altijd een locatie bij je in de buurt te vinden. Zo kan je eenvoudig en snel een auto of busje huren bij een van onze vestigingen op een van de dichtstbijzijnde locaties.

Auto huren op een van onze locaties in Rotterdam? Onze vestigingen in Rotterdam zijn gemakkelijk te bezoeken via het openbaar vervoer of met de fiets. In Rotterdam vind je 5 vestigingen: In en rondom het centrum van Rotterdam, een luchthavenvestiging Rotterdam Airport aan het Airportplein 4 3045 AP, Rotterdam en een onlangs geopende truckvestiging aan de haven aan de Driemanssteeweg 11 3084 CA, Rotterdam. Op deze vestiging kan je specifiek vrachtwagens en bestelwagens huren.