Amsterdam terras

Busje huren in Amsterdam Zuid-Oost

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Waar vind ik de vestiging?

Avis Amsterdam Zuid-Oost is gelegen vlakbij het Arena Park en de Bijlmer. Hierdoor kan je een busje bij Amsterdam Zuid-Oost ophalen met het openbaar vervoer en kan je nadat je de huurbus weer hebt ingeleverd gemakkelijk verder reizen. Busverhuur in Amsterdam regel je ook bij Avis Amsterdam Overtoom en Amsterdam West. Huur een busje tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Altijd een jonge bus om snel op je bestemming te komen

Met busverhuur bij Avis krijg je altijd een jonge bus om snel op je bestemming te komen. Alle bussen in ons wagenpark zijn standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij je huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Bij Avis busverhuur bieden we je ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurbus, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Amsterdam geeft je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Wil je meer informatie omtrent een busje huren? Misschien zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met het callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over busverhuur graag.

Waar kan de huurbus worden teruggebracht?

Bij Avis Nederland breng je jouw huurbus gemakkelijk weer terug bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever het busje terug naar een andere vestiging dan bij Avis Amsterdam Zuid-Oost? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.

Busje huren voor vrijgezellenfeest, groepsreizen of speciale gelegenheden

Door de diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark, is er altijd een bus te vinden die past bij jouw situatie. Avis heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Opel Vivaro. Heb je een ruimer laadvermogen nodig dan kan je ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Zoals een Fiat Ducato, VW Transporter of een Iveco Daily. En wanneer je een nog groter laadvermogen nodig hebt dan biedt Avis Amsterdam ook de mogelijkheid om een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je wel een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.