Amsterdam terras

Busje huren in Amsterdam Centrum?

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Een bus huren in Amsterdam kan bij deze vestigingen

De voordelen van een busje huren

Vervoer nodig in Amsterdam voor een grote groep mensen? Bij Avis kan je een busje huren waar gemakkelijk 5 tot 9 personen in passen. Anders dan een auto huren in Amsterdam, biedt bus verhuur bij Avis Amsterdam de uitkomst om grotere groepen personen te vervoeren. Ook voor een verhuizing is het ideaal om gebruik te maken van een verhuiswagen of bestelauto. Avis maakt jouw verhuizing graag gemakkelijk. Zakelijk of privé, bij Avis huur je voor iedere gelegenheid een bus naar keuze. Kies uit ons brede wagenpark het soort busje wat het beste bij jouw situatie past en reserveer gemakkelijk en snel online.

Een busje huren maar welke?

Een busje huren in Amsterdam biedt vele voordelen: Je regelt bij Avis heel eenvoudig het type bus dat past bij jouw situatie. Zo bieden wij vervoer voor maximaal 9 personen tegen een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor groepsreizen, vrijgezellenfeestjes, verhuizingen of andere doeleinden. In ons brede wagenpark bezitten wij allerlei type bussen. Ga je verhuizen? Je huurt een bestelauto of verhuisauto al vanaf 3m3. Ook grotere bestelauto’s met een laadvermogen tot 18m3 behoren tot ons wagenpark. Dit type busje kan je huren met een rijbewijs B.

Huur bijvoorbeeld een Ford Connect, Opel Vivaro of Fiat Ducato als je ruimer vervoer nodig hebt. Wanneer je een nog groter laadvermogen nodig hebt dan biedt Avis Amsterdam je ook de optie om een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je wel een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Vragen over een busje huren in Amsterdam? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via 088-900 55 55. Wij beantwoorden je vragen over een bus huren graag.

Veilig op de rit met Avis

Een bus huren bij Avis Amsterdam zorgt er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij Avis beschikt je altijd over een jong type busje om snel op je bestemming te komen. Alle bussen zijn standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de bus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Bij Avis Amsterdam kan je het Eigen Risico verlagen tijdens het maken van de reservering.

Het is mogelijk om bij het huren van een bus in Amsterdam voor extra opties te kiezen. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je verhuizen? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid om diverse verhuisartikelen te huren zoals steekkarren, traplopers, meubel plateau's en verhuisdekens. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de bus, je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat je reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk verloopt.

Zakelijk een bus huren

Busje huren voor zakelijke doeleinden? Avis biedt mogelijkheden voor zakelijke klanten. Je kunt bijvoorbeeld ook op rekening rijden als bedrijf met bijbehorend kvk-nummer. Interesse? Informeer voor de voorwaarden en tarieven bij onze afdeling Sales Support via telefoonnummer 088-900 55 20.

Onze vestigingen in Amsterdam voor busverhuur

 

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.