Auto huren Amsterdam Schiphol

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

De auto voor je vakantie vanaf Amsterdam Schiphol Airport

De vestiging Avis Amsterdam Schiphol Airport biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Om met het grootst mogelijke gemak de (vakantie)dagen door te komen, is een huurauto erg handig. Hierdoor hoeft je bijvoorbeeld zelf geen auto mee te nemen en te laten staan totdat je terug bent van vakantie.

Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons wagenpark. Zo hebben we kleine modellen zoals een Toyota Aygo, maar ook middelgrote modellen en grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat, zodat u al je koffers kwijt kunt. Ook verhuren wij bij Avis Amsterdam auto’s voor speciale gelegenheden. Huur een auto bij Avis via één van onze vestigingen in Amsterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

Heb je en vervoer nodig voor een wat grotere groep mensen en wil je daarvoor een busje huren in Amsterdam? Ook dat is mogelijk bij Avis. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, bus verhuur bij Avis bied je de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online j bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken.

Goed om te weten

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Amsterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

In het wagenpark van Avis Amsterdam Schiphol Airport zorgen alle huurauto’s er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij jouw autoverhuur beschikt je altijd over een jonge auto om snel op je bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Lees meer over de verzekeringen van je huurauto.

Het is mogelijk om bij autoverhuur in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All-season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reiscomfortabel en aangenaam verloopt.

Waar kan ik mijn huurauto inleveren?

Lever je huurauto gemakkelijk weer in bij Amsterdam Schiphol of bij een vestiging naar keuze in Amsterdam maar ook bij vestigingen in een andere stad.

Breng je liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Avis Schiphol? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld vanaf het vliegveld met de huurauto naar huis wil rijden.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.