Amsterdam terras

Busje huren in Amsterdam West

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Hoe bereikt je de vestiging met het OV?

Al onze vestigingen van Avis Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken. Wil je een bus huren in Amsterdam West en reis je met het openbaar vervoer? Laat het ons weten en wij komen je ophalen bij station Sloterdijk. Wij maken onze vestigingen graag toegankelijk voor iedereen en bieden daarom een gratis Shuttle dienst aan vanaf station Sloterdijk. Busverhuur in Amsterdam regel je ook bij Amsterdam Overtoom en Amsterdam Zuid-Oost. Huur een busje tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Goed verzekerd de weg op

Alle bussen in het jonge wagenpark van Avis Amsterdam West zorgen er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij Avis krijg je altijd een jonge bus mee om snel op je bestemming te komen. Al onze bussen zijn standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Bij Avis busverhuur heb je ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurbus, je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat je reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Amsterdam geeft je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Wil je meer informatie over een busje huren? Misschien zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over busverhuur graag.

Huurbus inleveren

Een bus huren bij Avis Nederland zorgt ervoor dat je altijd een jonge bus meekrijgt en deze kan je gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever de huurbus terug naar een andere vestiging dan bij Avis Amsterdam West? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.

Ons wagenpark

Door de diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark, is er altijd een bus te vinden die past bij jouw situatie. Avis heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Heb je een ruimer laadvermogen nodig dan kan je ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Perfect voor verhuizingen en ander groot vervoer. Wanneer je een nog groter laadvermogen nodig hebben dan biedt Avis Amsterdam ook de mogelijkheid om een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.