Amsterdam terras

Busje huren in Amsterdam Overtoom

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Hoe bereik je de vestiging?

De vestigingen van Avis Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken, zo ook onze locatie aan de Overtoom gelegen in het centrum van de stad. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk zodat er in de meeste gevallen een vestiging bij jouw in de omgeving is. Een bus huren in Amsterdam aan de Overtoom gaat dus gemakkelijk en snel. Deze locatie is met het OV te bereiken: de tram stopt voor de vestiging dus je haalt de huurbus eenvoudig op.

Busverhuur in Amsterdam regel je ook bij Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost. Huur een busje tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Huurbus ophalen

Busverhuur aan de Overtoom Amsterdam doe je gemakkelijk en snel bij Avis. Een busje huren om de omgeving van Amsterdam beter te verkennen of heb je ruimer vervoer nodig? De vestiging Avis Overtoom heeft verschillende oplossingen voor busverhuur.

Wil je meer informatie over een busje huren in Amsterdam Overtoom? Misschien zit vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over busverhuur graag.

Alle bussen in het jonge wagenpark van Avis Amsterdam Overtoom zorgen ervoor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij Avis krijg je altijd over een jonge bus mee om snel op je bestemming te komen. Alle onze bussen zijn standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Amsterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij je huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je verhuizen? Bij Avis busverhuur heb je ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurbus, je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk verloopt.

Huurbus inleveren

Een bus huren bij Avis Amsterdam Overtoom in het centrum zorgt ervoor dat je altijd een jonge bus meekrijgt. Deze lever je ook gemakkelijk weer in bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever de huurbus terug naar een andere vestiging dan bij Avis Amsterdam Overtoom? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.

Busjes collectie

Wij beschikken over diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark. Zo is er altijd een bus te vinden die past bij jouw situatie. Avis heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Heb je een ruimer laadvermogen nodig dan kan je een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Perfect voor verhuizingen en ander groot vervoer. Wanneer je een nog groter laadvermogen nodig hebt, dan kan je bij Avis Amsterdam een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je wel een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.