Welcome to Avis

Introductie van onze huurauto’s en -bestelwagens

Een geschikt huurvoertuig voor elke soort reis.

Vind uw perfecte huurauto

Van supermini's tot superauto’s.

Op zoek naar een kleine, onopvallende auto voor een drukke dag in de stad, of naar een chic zakelijk model waarmee u een positieve indruk op uw klant maakt? Misschien hebt u liever een auto die perfect is voor een romantische roadtrip of een gezellige gezinsvakantie? Of gaat uw voorkeur uit naar een bestelwagen, het vervoeren van een grote lading, of het meenemen van sportspullen naar uw volgende grote avontuur?

Van supermini’s en hippe hatchbacks tot enorme peoplecarriers: ons wagenpark biedt een ruim aanbod gloednieuwe voertuigen, perfect voor iedere soort reis.

We vernieuwen ons wagenpark voortdurend, zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste modellen. Wij maken gemiddeld ongeveer zes maanden gebruik van een auto. U krijgt altijd een auto mee van de beste kwaliteit – daar zorgen we voor.

Reserveer nu en bekijk welke huurauto's op uw huurlocatie verkrijgbaar zijn.

Van supermini’s tot superwagens
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Indien u nog aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan om terug te keren naar de startpagina.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.