Avis Rotterdam vestigingen

Busje huren in Rotterdam Alexander

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Busverhuur in Rotterdam Alexander, gewoon met een rijbewijs B

Heb je een personenwagen met weinig laadruimte en ben je niet in het bezit van een rijbewijs voor een grote aanhanger? Dan biedt Avis Rotterdam Alexander een oplossing. Bij Avis kan je namelijk voordelig een bestelbus huren, die je een rijbewijs B mag besturen. Onze vestiging Rotterdam Alexander, maakt het voor iedereen toegankelijk om een auto te huren in Rotterdam. Onze vestiging is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van Station Rotterdam Alexander.

Wist je dat?

Alle bussen in het jonge wagenpark van Avis Rotterdam zorgen ervoor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Daarnaast zijn alle huurbussen in ons wagenpark standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Rotterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Rotterdam voor extra opties te kiezen bij je huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je verhuizen? Bij Avis busverhuur bieden we je ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurbus, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat je reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Wil je meer informatie over een busje huren in Rotterdam? Misschien zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over busverhuur graag.

Huurbus terugbrengen

Bij Avis Rotterdam, kan je jouw huurbus gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever de bus terug naar een andere vestiging dan bij Avis Rotterdam Alexander? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.

Vind de bus die past bij jouw situatie

Wij hebben diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark. Zo is er altijd een bus te vinden die past bij jouw situatie. Avis heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Opel Vivaro. Heb je een ruimer laadvermogen nodig dan kan ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Perfect voor verhuizingen en ander groot vervoer. Zoals een Fiat Ducato, VW Transporter of een Iveco Daily. Wanneer je een nog groter laadvermogen nodig hebben dan biedt Avis Rotterdam je ook de mogelijkheid om een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je wel een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.