Welcome to Avis

Waarom uw auto huren bij Avis in Londen?

Wilt u rondrijden in een van de populairste steden ter wereld, of het platteland verkennen? Avis kan u helpen. Met veel vestigingen in Londen en omgeving, op luchthavens en treinstations, is ophalen van uw huurauto eenvoudig. Huur een auto die past bij uw wensen met onze eenvoudige boekingsmodule. Het huren van een auto is nog nooit zo eenvoudig geweest en u profiteert van een aantal voordelen:

  • Een auto voor elke reis: van luxe auto’s in onze Select Series en Prestige-collecties tot vakantievriendelijke auto’s voor meerdere personen en kostenbesparende kleinere modellen, wij hebben een groot aanbod van auto’s en aanbiedingen voor de beste autohuurervaring. Met regelmatige vernieuwingen in ons wagenpark wordt uw trip altijd voorzien van de meest actuele modellen op de markt.
  • Avis-huurcontract: wij willen uw contract zo transparant mogelijk maken, geen jargon, duidelijke prijzen en u hoeft slechts één keer te tekenen.
  • Het loont om direct te betalen: direct reserveren bij Avis in plaats van een vergelijkingswebsite geeft u de beste prijzen en de garantie dat u de handige extra’s die u heeft geboekt ook echt krijgt.
  • Avis Delivers: als uw woonadres binnen 65 km van een van onze vele verhuurlocaties ligt, hoeft u niet eens uw auto op te halen, wij komen deze dan bij u aan huis brengen. Zodra u klaar bent, komen we deze ook weer halen.