Avis Rotterdam vestigingen

Busje in huren Rotterdam

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Een bus huren in Rotterdam kan bij deze vestigingen

De voordelen van een busje huren

Een bus huren in Rotterdam voor een grote groep mensen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een familieweekend? Bij Avis huur je een busje waar gemakkelijk 5 tot 9 personen in passen. Anders dan een auto huren in Rotterdam, biedt bus verhuur bij Avis Rotterdam de uitkomst om grotere groepen personen te vervoeren. Ook voor een verhuizing is het ideaal om gebruik te maken van een verhuiswagen of bestelauto. Avis maakt jouw verhuizing graag gemakkelijk. Zakelijk of privé, bij Avis huur je voor iedere gelegenheid een bus naar keuze. Kies uit ons brede wagenpark het soort busje wat het beste bij jouw situatie past en reserveer gemakkelijk en snel online.

Een busje huren maar welke?

Een busje huren in Rotterdam biedt vele voordelen: Je regelt bij Avis heel eenvoudig het type bus dat past bij jouw situatie. Zo bieden wij vervoer voor maximaal 9 personen tegen een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor groepsreizen, vrijgezellenfeestjes, verhuizingen of andere doeleinden. In ons brede wagenpark hebben wij allerlei type bussen. Ga je verhuizen? Je huurt een bestelauto of verhuisauto al vanaf 3m3. Ook grotere bestelauto’s met een laadvermogen tot 18m3 behoren tot ons wagenpark. Dit type busje kan je huren met een rijbewijs B. Huur bijvoorbeeld een Ford Connect, Opel Vivaro of Fiat Ducato als je ruimer vervoer nodig hebt. Indien je een nog groter laadvermogen nodig hebt dan biedt Avis Amsterdam je ook de optie om een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je rijbewijs C nodig en een digitale chauffeurspas.

Heb je vragen over een busje huren in Rotterdam? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-900 55 55. Wij beantwoorden je vragen over een bus huren graag.

Veilig op de rit met een busje van Avis

Een bus huren bij Avis Rotterdam zorgt er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij je bus verhuur krijg je altijd een jong type busje om snel op je bestemming te komen. Zo zijn alle bussen waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de bus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Amsterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om extra opties te kiezen bij het huren van een busje in Rotterdam. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je verhuizen? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid aan om diverse verhuisartikelen te huren zoals steekkarren, traplopers, meubel plateau's en verhuisdekens. Deze extra opties kan aanvinken bij het online boeken van de bus, aangeven tijdens je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Zakelijk een busje huren

Avis biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke klanten. Je kunt bijvoorbeeld ook op rekening rijden als je in het bezit bent van een eigen bedrijf met bijbehorend kvk-nummer. Interesse? Informeer voor de voorwaarden en tarieven bij onze afdeling Sales Support via telefoonnummer 088-900 55 20.

Onze vestigingen in Rotterdam voor autoverhuur

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.