Avis Rotterdam vestigingen

Auto huren Rotterdam Zuid

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Autoverhuur in Rotterdam Zuid? Dit moet je weten

Heb je veel spullen te vervoeren zoals koffers, tenten, instrumenten of verhuisdozen, dan kan je bij Avis Autoverhuur in Rotterdam Zuid ook een busje huren. Bus verhuur bij Avis biedt je de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online een bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken.

Heb je vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Wellicht zit je vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Bereikbaarheid Avis Rotterdam Zuid

Onze vestiging Rotterdam Zuid is gelegen vlakbij Station Rotterdam Zuidplein. Hierdoor kan je de huurauto bij Rotterdam Zuid ophalen met het openbaar vervoer en nadat je de huurauto weer hebt ingeleverd gemakkelijk verder reizen. Een auto huren in Rotterdam Zuid is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Een passende auto voor elke gelegenheid

De vestiging Avis Rotterdam Zuid biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Voor elke gelegenheid vind je een passende auto.

Vanuit Rotterdam reis je gemakkelijk naar Zeeland, Noord-Brabant en natuurlijk andere plaatsen in Zuid-Holland. Ook ben je snel in diverse badplaatsen of bij Hoek van Holland om met de boot over te varen naar Engeland. Met een huurauto vanuit Rotterdam-Zuid bent je snel bij diverse mooie bezienswaardigheden. En als je toch onderweg bent, dan kan je ook een bezoek brengen aan Diergaarde Blijdorp.

In het wagenpark van Avis Rotterdam Zuid zorgen alle huurauto’s ervoor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij Avis autoverhuur beschikt je altijd over een jonge auto om snel op jouw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Lees meer over de verzekeringen van je huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Rotterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Bij Avis autoverhuur Rotterdam is het ook mogelijk om voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur kan je speciaal hiervoor een trekhaak te reserveren. Deze extra opties geeft je aan tijdens het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging. Wij vinden het belangrijk dat j veilig de weg op gaat zodat jouw reis comfortabel en aangenaam verloopt.