Avis Rotterdam vestigingen

Auto huren Rotterdam Centraal Station

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Over autoverhuur in Rotterdam Centraal Station

Heb je binnenkort een familieweekend –uitje en wil je daarvoor een busje huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Avis. Bus verhuur bij Avis is de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online een bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken. Heb je vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Wellicht zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Zet je reis efficiënt voort

Onze vestiging Rotterdam Centraal Station, maakt het voor iedereen toegankelijk om een auto te huren in Rotterdam. Vanuit de tram, bus, trein of fiets heb je de mogelijkheid om jouw reis snel en efficiënt voort te zetten. Vanuit Rotterdam Centraal Station bent je met een huurauto in no-time in Zeeland, Luxemburg, België en zelfs in Parijs!

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Een geschikte huurauto kiezen

Een auto huren bij Avis Rotterdam Centraal Station doe je gemakkelijk en snel. De vestiging Avis Rotterdam Centraal Station biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark.

Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208 voor een vriend(in)enweekend, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat voor een weekendje weg naar België of Frankrijk.

Ook verhuren wij bij Avis Rotterdam ook auto’s voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of vrijgezellenfeesten. Huur een auto bij Avis via één van onze vestigingen in Rotterdam of regel het gemakkelijk zelf online.

In het wagenpark van Avis Rotterdam Centraal Station zorgen alle huurauto’s er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij Avis autoverhuur krijg je altijd een jonge auto om snel op je bestemming te komen. Alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Lees meer over de verzekeringen van je huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Rotterdam biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen. Bij Avis autoverhuur Rotterdam is het ook mogelijk om voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen.

Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur kan je speciaal hiervoor een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging. Wij vinden het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk verloopt.

Huurauto inleveren, waar doe ik dat?

Breng je liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Avis Rotterdam Centraal Station? Bij Avis Rotterdam kan je de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.