Avis Rotterdam vestigingen

Auto huren Rotterdam Alexander

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Autoverhuur in Rotterdam Alexander

Ga je verhuizen of heb je binnenkort een groepsuitje en wil je daarvoor een busje huren in Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Avis. Bus verhuur bij Avis is dé oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij jouw situatie past en reserveer eenvoudig online je bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken. Heb je vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Misschien zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

De vestiging bereiken

Onze vestiging Rotterdam Alexander, maakt het voor iedereen toegankelijk om een auto te huren in Rotterdam. Onze vestiging is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van Station Rotterdam Alexander, zo kan je jouw reis vanuit de trein, metro of bus snel en gemakkelijk voortzetten.

Huurauto inleveren

Bij Avis Rotterdam kan je de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Avis Rotterdam Alexander? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Goed om te weten wanneer je jouw huurauto ophaalt

Een auto huren bij Avis Rotterdam Alexander doe je gemakkelijk en snel. De vestiging Avis Rotterdam Alexander biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Voor elke gelegenheid vind je een passende auto.

Huur een auto bij Avis Rotterdam Alexander en rij vanuit de drukke Maasstad binnen een half uur naar de serene Biesbosch ten zuidoosten van de stad. In de Biesbosch bevinden zich twee zogenaamde toeristische overstappunten, waar de huurauto geparkeerd kan worden en met de fiets of te voet het prachtige natuurgebied bezocht kan worden. Nog een optie is Zeeland, gekenmerkt door de vele wateren en eindeloze duinen. Ook Zeeland kan vanuit Rotterdam Alexander binnen een uur bereikt worden.

In het wagenpark van Avis Rotterdam Alexander zorgen alle huurauto’s er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij Avis autoverhuur beschik je altijd over een jonge auto om snel op je bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Lees meer over de verzekeringen van je huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Avis Rotterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen. Bij Avis autoverhuur Rotterdam is het ook mogelijk om voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur kan je speciaal hiervoor een trekhaak te reserveren. Deze extra opties geef je aan tijdens het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging. Wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis comfortabel en aangenaam verloopt.