Avis Den Haag

Busje huren Den Haag West

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Busverhuur in Den Haag West

Voor busverhuur kan je terecht bij Avis Den Haag West. Heb je een personenwagen met weinig laadruimte en ben je niet in het bezit van een rijbewijs voor een grote aanhanger? Dan biedt Avis Autohuur Den Haag West een oplossing. Bij Avis kan je namelijk voordelig een bestelbus huren, die je met een rijbewijs B kunt besturen. Je kan een busje huren voor een verhuizing, maar natuurlijk ook voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld voor een familievakantie of -uitje huur je hier een personenbusje. Vanuit Den Haag ben je namelijk ook zo in Rotterdam, Zeeland, Amsterdam en Utrecht.

Wist je dat?

Alle bussen in het jonge wagenpark van Avis Den Haag zorgen er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Daarnaast zijn alle huurbussen waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Den Haag biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Den Haag voor extra opties te kiezen bij je huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je verhuizen? Bij Avis busverhuur bieden we ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurbus, je telefonische reservering of op de vestiging. Bij Avis vinden wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat je reis comfortabel en aangenaam verloopt.

Wil je graag meer informatie over een busje huren in Den Haag Centrum of West? Misschien zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met het callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over busverhuur graag.

Huurbus terugbrengen

Bij Avis Den Haag, lever je de huurbus gemakkelijk weer in bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever de bus terug naar een andere vestiging dan bij Avis Den Haag Centrum? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.

Vind de bus die past bij jouw situatie

Wij beschikken over diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark. Zo is er altijd een bus te vinden die past bij jouw situatie. Avis heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Opel Vivaro. Heb je een ruimer laadvermogen nodig dan kan je ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Zoals een Fiat Ducato, VW Transporter of een Iveco Daily. Perfect voor verhuizingen. Mocht je een nog groter laadvermogen nodig hebben dan kan je bij Avis Den Haag ook een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je wel een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.