Dit is de beste verhuisbus om te huren

Verhuisbus Avis

Hoe zit het met meubels op studentenkamers?

Ook al kan een studentenkamer soms erg klein zijn, een studentenkamer heeft in elk geval een bed nodig en een tafel of bureau om aan te studeren met een goede stoel. Een boekenkast en een lekkere bank in de kamer is natuurlijk een fijne toevoeging. Of je nou je meubels vanuit huis meeneemt of nieuwe meubels aankoopt voor op kamers. Het vervoeren van de meubels is vaak een uitdaging. Want hoe krijg je de meubels op de juiste locatie zonder tien keer op en neer te rijden met de beperkte ruimte in een auto? Voor een dag of een paar dagen huur je bij Avis eenvoudig een bestelauto waarmee je alle meubels en spullen veilig vervoert.

Een bestelbus huren voor je verhuizing

Ga je op kamers wonen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Dan is een klein tot middelgroot model busje vaak genoeg. Heb je grotere meubels staan die je wilt vervoeren? Dan heb je waarschijnlijk een middelgroot tot groot busje nodig.

Om de verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, kan je naast een verhuisbus huren ook direct verschillende verhuisartikelen huren. Denk aan steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens. En ook voor de aankoop van verhuisdozen of tape kan je bij ons terecht!

studentenbus huren

Heb je een goede keuze uit ons wagenpark kunnen maken en wil je graag een busje huren voor jouw verhuizing? Het huren van een bus is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest! Maak een reservering online, in één van onze vestigingen of telefonisch via het callcenter op 088 – 9005555. Ook voor aanvullende vragen staan wij klaar. Wij helpen je graag verder.