Welcome to Avis

Plan uw reis in Miami

Het stadsgebied van Miami in Zuid-Florida is een van de populairste vakantiebestemmingen in de Verenigde Staten. U vindt er spectaculaire stranden, een geweldig gevarieerd uitgaansleven en een groot aantal culturele bezienswaardigheden. Haal een Avis-huurauto op in Miami om het meeste uit uw reis te halen. Reserveer nu

Plan uw trip in Miami

Miami is bijzondere, kleurrijke bestemming die bezoekers aantrekt met zon, zand en zee. Op de stranden van deze stad is van alles te beleven en het is de moeite waard hier aan het water te ontspannen of over de boulevard te wandelen en zo de sfeer van de stad te proeven.

Rijd via de verbindingswegen over Biscayne Bay naar de populairste van allemaal: Miami Beach. Hier vindt u een enorme oppervlakte aan goudkleurig zand, en door het warme water is deze plek populair bij watersporters. Paddle-boarding en surfen zijn hier populaire activiteiten. Er is ook een groot aantal strandrestaurants, perfect voor een heerlijk vismenu op een zachte avond.

Hoewel Miami in de eerste plaats bekend is vanwege zijn stranden en uitgaansleven, is er hier ook een verbazingswekkend groot aantal bezienswaardigheden. Het Frost Art Museum, dat op de campus van Florida International University (FIU) ligt, heeft een ongelofelijk uitgebreide collectie. Hier kunt u onder meer Amerikaanse fotografie uit de jaren 60 en 70 bekijken, evenals Precolumbiaanse artefacten, waarvan er een aantal zelfs dateren uit omstreeks het jaar 500. Wie van keramiek en beeldhouwwerken houdt, mag het Lowe Art Museum - met zijn indrukwekkende collecties uit de Grieks-Romeinse tijd, de renaissance en de barok - zeker niet overslaan. Voor wie met het gezin op reis is, is Jungle Island een geweldige keuze. In deze grote tropische tuin vindt u allerlei exotische wilde diersoorten, waaronder rode kangoeroes en gibbons. Er is ook een 'Parrot Cove', met een tropisch strand en waterspeeltuin.

Voor de actievelingen is er in Miami ook van alles te doen. In het Oleta River State Park kunt u kayakken naar een mangrove-eiland, en er zijn kilometerslange mountainbikepaden rond het gebied.

In en rond Miami reizen is eenvoudig met een Avis-huurauto. Bekijk alle bezienswaardigheden van de stad in uw eigen tempo.

Roadtrips vanaf Miami

Haal nadat u Miami heeft verkend het meeste uit uw Avis-huurauto en verlaat de stad om meer van Florida's topbestemmingen te ontdekken.

Delray Beach

Rijdt ongeveer een uur in noordelijke richting vanaf Miami over de I-95 N naar de populaire kustbestemming Delray Beach. Het strand van deze stad is spectaculair. Met zijn prachtige stukken met goudkleurig zand is het een ideale plek voor zonnebaden. Sportievelingen kunnen er op een van de volleybalvelden langs het strand een potje volleyballen.

Plaatselijke duik- en snorkelscholen bieden er lessen aan voor hen die de koraalriffen willen verkennen. Natuurliefhebbers moeten ook zeker een tripje maken naar Wakodahatchee Wetlands. In dit 16 hectare grote reservaat vindt u allerlei wilde dieren, zoals vogels en alligators.

Fort Lauderdale

Op iets meer dan een half uur ten noorden van Miami (via de I-95 N), ligt Fort Lauderdale. Op deze populaire bestemming hangt een ontspannen strandsfeer die volledig gescheiden is van de drukte van de stad. Fort Lauderdales grootste strand is de beste plek om te ontspannen en bij te komen. Het is gemakkelijk bereikbaar door de parkeerplaats net ten zuiden van Las Olas Boulevard.

Shoptherapie is hier ook te vinden. Het winkelcentrum Sawgrass Mills aan de westkant van de stad is een van de grootste malls in de Verenigde Staten.

Met een huurauto van Avis in Miami is het verkennen van de stad en het gebied eromheen heel gemakkelijk.

Amerikaanse verkeersregels

Aan welke kant van de weg?

In de Verenigde Staten rijdt men rechts.

Landelijke verkeersregels

  • In een aantal staten mogen mobiele telefoons tijdens het rijden alleen worden gebruikt met een headset of een handsfree-toestel. Raadpleeg altijd de wet- en regelgeving van de staat waarin u rijdt.
  • Zorg voor voldoende muntgeld in uw auto als u over tolwegen (turnpikes) rijdt. Betaalkaarten worden niet bij alle tolpoortjes geaccepteerd.
  • Haal geen schoolbussen in.
  • In een aantal staten mag u bij rood licht rechtsaf slaan als dit staat aangegeven.
  • Als u staande wordt gehouden door de politie, stap dan niet uit uw voertuig. Zet de motor af en blijf met uw handen zichtbaar geduldig zitten.

Maximumsnelheid


Iedere staat kent zijn eigen maximumsnelheden. In sommige staten is de snelheidslimiet 's nachts lager en/of geldt er een minimumsnelheid. Beschouw onderstaande slechts als een indicatie van de snelheden en raadpleeg altijd de wet- en regelgeving van de staat waarin u rijdt.

Alle maximumsnelheden worden aangegeven in mijl per uur.

Voor een standaard Avis-huurauto zonder aanhanger geldt:

  • Binnen de bebouwde kom: 20-35 mijl per uur (32-56 km/u)
  • Schoolgebieden en woonwijken: 10-20 mijl per uur (16-32 km/u)
  • Tweebaanssnelwegen: 55-65 mijl per uur (88-105 km/u)
  • Snelwegen: 65-70 mijl per uur (105-113 km/u)

Tenzij anders aangegeven.

Kindveiligheid/veiligheidsgordels

  • Iedere staat heeft zijn eigen wet- en regelgeving met betrekking tot kinderzitjes en veiligheidsgordels.

Let op: het is de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorger of huurder van de auto om het juiste kinderzitje in het voertuig te hebben.  

Deze regels zijn uitsluitend bedoeld als richtlijn. Wij streven ernaar deze informatie actueel te houden, maar het volgen van de genoemde regels is geheel op eigen risico.