Welcome to Avis

Voor u het weet rijdt u in de perfecte huurauto

Of u nu op zoek bent naar een vrolijke compacte auto, een gezellige hatchback, een ruime stationwagen, een strakke sedan, een superstijlvolle cabrio, een krachtige SUV of een ruime peoplecarrier, wij hebben de perfecte auto voor u op toplocaties op heel Gran Canaria.

Waar wilt u ons ontmoeten en uw reis beginnen?
Reserveer nu

Uw reis begint hier

Kies voor Avis op Gran Canaria en ontdek dit bijna perfect ronde vulkanische eiland, waarvan een groot deel beschermd is als UNESCO-natuurreservaat. Na het zonnebaden op een van de zestig stranden van het eiland, is het zeer de moeite waard om van de gebaande paden af te wijken.

Rijd in zuidelijke richting om rode, rotsachtige bergen te zien. Toer rustig over bochtige wegen naar het midden van het eiland: in Roque Nublo Park kunt u heerlijk wandelen door met wilde bloemen bezaaide valleien. Maak ook zeker een wandeling door het schattige nabijgelegen dorpje Tejeda.

Verlaat Gran Canaria niet zonder door de keistenen straatjes van de historische wijk Vegueta in het noordoosten van de hoofdstad Las Palmas te struinen. 

Bang dat u verdwaalt?

Om uw reis nog gemakkelijker te maken, kunnen we een navigatiesysteem bij uw auto leveren. Zo kunt u ontspannen op pad. Vraag hem aan bij uw reservering

En, u hoeft niet heen en weer te rijden: wij bieden eenrichtingshuur in heel Gran Canaria.