Welcome to Avis

Bespaar tijd en geld op brandstof

Wanneer u uw Avis huurauto ophaalt, heeft deze een volle benzinetank. Breng hem na uw reis terug met een volle tank en er worden geen kosten voor tanken meer in rekening gebracht.

Om het tanken gemakkelijker te maken, bieden we u ook andere tankopties. U kunt kiezen voor Fuel Up Front en een volle tank benzine of diesel voor de gemiddelde prijs aan de pomp. U kunt ook profiteren van EZ Fuel, dat het beste past bij korte ritten.

Fuel Up Front kan worden toegevoegd wanneer u online reserveert. (Zodra u uw voertuiggroep hebt geselecteerd, ziet u de optie "Kies uw extra's". Fuel Up Front vindt u in het vak "Aanbevolen extra's".)

U kunt Fuel Up Front ook reserveren of toevoegen aan een bestaande reservering door te bellen met onze reserveringslijn.

Lees verder om te zien welke Avis-tankoptie het beste bij u past.
Reserveer nu
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Indien u nog aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan om terug te keren naar de startpagina.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.