Avis Den Haag

Auto huren Den Haag West

Voertuigtype

Huur een auto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
  • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
    {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Autoverhuur in Den Haag West

Eventuele vragen omtrent een auto huren bij Avis? Misschien zit je vraag tussen de veelgestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met ons callcenter via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Waar vind ik Avis in Den Haag West?

Avis Den Haag West is te vinden op de Savornin Lohmanplein, vlakbij Scheveningen, één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Uiteraard is deze plaats goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Heb je bijvoorbeeld zin in een dagje Scheveningen, dan kan je een auto huren bij Avis Den Haag West. Hier kan je natuurlijk ook jouw auto huren voor een familievakantie of -uitje. Vanuit Den Haag ben je namelijk ook zo in Rotterdam, Zeeland, Amsterdam en Utrecht.

Gebruik {{ slotProps.zoomControlKeyText }} + scroll om de kaart in te zoomen

Helaas kunnen we de locatie niet vinden in Nederland. Check de spelling en probeer opnieuw?

Probeer een andere plaats in de buurt of gebruik de kaart om te zoeken.

Dit heb je aan Avis autoverhuur

Een auto huren in Den Haag West doe je gemakkelijk en snel bij Avis. De vestiging Avis Den Haag West biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Van kleine modellen zoals een Toyota Aygo, en middelgrote modellen zoals een Audi A3 of een Peugeot 208, tot grote type huurauto’s, bijvoorbeeld een Opel Astra of BMW 3 Automaat. Ook verhuren wij bij Avis Den Haag ook auto’s voor speciale gelegenheden. Hierbij kan je denken aan het type huurauto Jaguar XE Dsl of Mini Cooper cabrio. Huur een auto bij Avis via één van onze vestigingen in Den Haag of regel het gemakkelijk zelf online.

In het wagenpark van Avis Den Haag West zorgen alle huurauto’s er voor dat je veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij Avis autoverhuur beschik je altijd over een jonge auto om snel op je bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Lees meer over de verzekeringen van jouw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kan je denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent. Avis Den Haag biedt je de mogelijkheid het Eigen Risico te verlagen tijdens het maken van de reservering.

Ook is het mogelijk om bij Avis autoverhuur Den Haag voor extra opties te kiezen bij je huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of ga je op vakantie met de caravan? Bij Avis autoverhuur bieden we ook de mogelijkheid om een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kan je aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, je telefonische reservering of op de vestiging. Wij het belangrijk dat je veilig de weg op gaat zodat jouw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk verloopt.

Inleveren kan in heel Nederland

Bij Avis Den Haag kan je de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging. Breng je liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Avis Den Haag West? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad.