Avis-Campagne-30

5 tips voor de meivakantie

1. Legoland Discovery Centre Scheveningen

In de overdekte binnenattractie Legoland Discovery Centre Scheveningen is van alles te beleven voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Je kunt er samen met je kind bouwen, spelen en leren. Er zijn veel interactieve onderdelen zoals miniland, een 4D bioscoop, workshops, een trainingszone, een bouw- en testzone en meer. Geniet met je kinderen van een eigen speeldomein!

Lego scheveningen
Beekse bergen

2. Safaripark Beekse Bergen

In het Brabantse Hilvarenbeek is Safaripark Beekse Bergen te vinden. De dierentuin is uniek door 4 verschillende safaritochten per auto, bus, boot of te voet. Er zijn ruim 1400 diersoorten aanwezig. Naast het dierpark is een speelland voor de kleine kinderen. En voor wie langer wil blijven is het een aanrader om één of meerdere overnachtingen te boeken in een echte safaritent, boomhut of lodge. In Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit!

3. Luchtvaartmuseum Aviodrome

In Lelystad ligt Luchtvaartmuseum Aviodrome, waar je meegenomen wordt in de meeste boeiende en leerzame luchtvaartverhalen en -avonturen. Het is een beleving voor jong en oud. Stap bijvoorbeeld aan boord van een mega grote Boeing 747 en voel je een echte piloot, haal je Aviodrome vliegbrevet of leer in het speelparadijs hoe de bagageafhandeling op een vliegveld gaat. Eén ding is zeker in Aviodrome, de tijd vliegt voorbij!

aviodrome
Land van jan klaasen

4. Peppa Pig World of Play

De Peppa Pig World of Play is een nieuwe indoor attractie in The Westfield Mall of the Netherlands. Op deze plek wordt de wereld van Peppa Pig tot leven gebracht. Met meer dan 12 speelzones uit de populaire animatieserie kunnen peuters, kleuters en hun familie volop op ontdekkingstocht. Spring, lach en speel... laat je fantasie spreken en giechel!

5. Het land van Jan Klaassen

Op zoek naar een leuk pretpark als gezin met jonge kinderen? Misschien is Het Land van Jan Klaassen wel iets voor jou! Hier kunnen kinderen klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Geniet van gezellige poppentheater voorstellingen en leef je uit in de speeltuin!

Land van jan klaasen

Auto huren voor een dagje weg

Trek je er graag op uit met de kids, maar heb je geen auto tot je beschikking? Avis heeft voor iedere gelegenheid een passende personenauto of personenbus beschikbaar. Heb je een keuze gemaakt uit ons wagenpark? Een auto huren voor een dag of een weekendje weg doe je makkelijk en snel online.

Een auto met kinderzitje huren? Veiligheid in de auto staat voorop en vooral als het om je kinderen gaat! Je bent als ouder in Nederland verplicht kinderen tot 1.35m in een kinderzitje te vervoeren. Bij Avis huur je eenvoudig een babystoeltje (0-12maanden), een kinderzitje (1-3 jaar), een boosterzitje (4-6 jaar) of een zitverhoger (4-12 jaar) zodat je veilig de weg op kan!