Erik-Hageman-Spanje-LandRover-1

Met een huurauto van Avis naar het buitenland

Landen

Om onze service en kwaliteit te kunnen waarborgen is het toegestaan om naar de volgende landen te rijden met je huurauto: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Voor deze landen heb je geen internationaal rijbewijs nodig.

Laat het ons wel van te voren weten als je van plan bent naar het buitenland te rijden.

Pechhulp

Met Avis kom je nooit voor verrassingen te staan. Wanneer je pech hebt met de huurauto gedurende de huurperiode buiten je schuld om, dan zorgt Avis ervoor dat de huurauto in Nederland kosteloos binnen 4 uur wordt gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk, dan bieden we je kosteloos vervangend vervoer.

One way

Wil je graag je gehuurde personenauto of personenbus inleveren bij een vestiging buiten Nederland? Dat kan! Onze one way service is tegen betaling op aanvraag beschikbaar. Geef bij de reservering aan waar je de huurauto wilt in te leveren.

Voor meer informatie over het huren van een auto om naar het buitenland te rijden, kan je contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer 088 – 9005555.