Avis_Campagne_Breda-39

Busje huren met vrienden?

Welk festival staat bij jou op de planning?

Na lang wachten en veel geduld is het eindelijk zo ver; we mogen weer! Deze zomer kunnen we gelukkig weer festivals bezoeken. Maar hoe kom je naar het festival? De trein of de auto liggen natuurlijk voor de hand, maar er zijn meer opties. Huur bijvoorbeeld een personenbus samen met vrienden. Hiermee houd je de flexibiliteit om te vertrekken wanneer je wilt, het is iets groener dan het reizen met je eigen auto en het is natuurlijk een stuk gezelliger.

Welk festival staat er op jouw agenda? Mystic Garden in Amsterdam Sloterpark, Mysteryland in Amsterdam, drie dagen Awakenings Summer Festival, Tomorrowland, Defqon.1 of misschien wel een ander festival? Waar je ook heen gaat, bij Avis ben je aan het juiste adres voor het huren van een passende bus.

Makkelijk reizen met een personenbus

De feeststemming begint meestal al bij de heenreis. Wil je samen reizen, maar wel op jullie eigen tempo? Samen met je vrienden een personenbus huren als vervoer naar het festival is ideaal. Heb je al ons aanbod personenbussen bekeken? Wij beschikken over verschillende type busjes in ons veelzijdige wagenpark. Zo is er altijd een bus te vinden die past bij jouw situatie. Zo heeft Avis persoons busjes te huur waar 6 of meer personen in passen, deze vind je onder het tabje "personenauto's"