Auto huren voor dagje weg - Avis

Autovakantie tip! Leuke wijnroute in Nederland

Wijnroute in Zuid-Limburg

Heb je weleens gehoord van de Route des Vins in het heuvelland? Een wandelroute van 10 kilometer langs vijf wijngaarden, met verbluffende uitzichten. Naast de bewegwijzering vind je ook leuke wijn-weetjes langs de route.

De route verbindt verschillende wijnboeren en hun gaarden met elkaar. Ontdek de unieke highlights per wijngaard: de Wittemer Wijngaard, de Cunibertus en Hubertus Wijngaard, Domein Aldenborgh en Domaine Salamander.

Wist je dat 32% van alle Nederlandse wijn hier wordt geteeld? Volgens de wijnboeren proef je dat ook echt. De wijngaarden met in de achtergrond het heuvellandschap zorgen voor fantastische fotomomenten. Een superroute is die je zonder digitale bewegwijzering kunt volgen.

Avis brengt je verder

Woon je niet in de buurt van Zuid-Limburg, maar wil je ook deze heerlijke wijnroute bewandelen? In dit soort situaties is een auto huren ideaal. Huur een auto met ruimere bagageruimte zodat alles en iedereen eenvoudig mee kan. Een auto huren doe je bij Avis gemakkelijk en snel online. Je selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en rijdt meteen weg naar jouw bestemming. Heb je vragen over het online reserveren van een huurauto? Onze medewerkers van het callcenter staan je graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 55 99 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Auto huren met weekendvoordeel

Maak van je trip direct een weekendje weg en profiteer van onze speciale weekendtarieven. Bij Avis is het van donderdag t/m dinsdag weekend en ontvang je extra veel voordeel. Een kort weekend is van vrijdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur. Wanneer je een lang weekend huurt kan dat van donderdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur of van vrijdag 17:00 uur t/m dinsdag 9:00 uur. Bekijk welke Avis vestiging in Nederland het dichts bij jou in de buurt is.