busje bij Avis

Busje huren bij Avis - hoe werkt het?

Waar ben je naar op zoek?

Een bestelbus huren is vaak een must bij een verhuizing of voor het ophalen van grote spullen. Voor wie nog nooit een busje heeft gehuurd, is het handig om een aantal zaken vooraf te weten. Kies hieronder de situatie die bij jou van toepassing is om bruikbare tips te lezen.


De kosten van een busje huren

De prijs opbouw van een huurbus

Om een goede indicatie te krijgen van de totale kosten van een busje huren, adviseren wij je gebruik te maken van onze online reserveringsmodule. Bekijk onze gemakkelijke vergelijker om direct de juiste bus te vinden. Naast prijs is ook gebruiksgemak een belangrijke factor in het beslissingsproces.

Balie avis vestiging

Wat kost een busje huren?

 • Om een goede indicatie te krijgen van de totale kosten van een busje huren, adviseren wij je gebruik te maken van onze online reserveringsmodule. Bij het huren van een busje geldt dat 1 huurdag gelijk is aan 1 kalenderdag. Als je het voertuig 1 dag wilt huren, kan je deze het beste dezelfde dag inleveren. Dat scheelt een volledige huurdag.

  De meeste verhuurders van busjes baseren de huurprijs op een aantal factoren:

  • Hoe groot is de bus?
  • Wat is de huurperiode?
  • Hoeveel km wordt er gereden?
  • Welke verzekeringen zijn van toepassing?

  Daar kunnen nog additionele kosten bijkomen zoals:

  • extra verzekeringen
  • extra’s (trekhaak, verhuisartikelen, all season banden)
  • extra bestuurders

  Goedkoop een busje huren kan bij verschillende aanbieders door heel Nederland. De kosten zullen tussen de 100 en 200 euro per dag liggen. Ons advies voor een goede deal? Zorg dat je precies weet wat je wilt vervoeren en hoeveel tijd je er voor nodig hebt. Deze inzichten helpen om de perfecte bus voor jouw klus te vinden tegen het meest competitieve tarief.

  Bekijk onze gemakkelijke vergelijker om direct de juiste bus te vinden. Naast prijs is ook gebruiksgemak een belangrijke factor in het beslissingsproces. Zo wil je natuurlijk niet een wereldreis hoeven te maken voor het ophalen en wegbrengen van een busje.

 • Nee, Avis berekent geen reserveringskosten voor het maken van reserveringen via het callcenter, reserveringen via de vestigingen of voor online reserveringen.

 • Ja, bij Avis heb je voor het huren van een busje geen creditcard nodig. De borg voor de huur van de bus kan je ook voldoen met een pinpas.

 • Ja, op de huur van een bus is een waarborgsom van toepassing. De borg betaal je bij de vestiging wanneer je het voertuig komt ophalen. Dit geldt ook voor reserveringen die online of via het callcenter zijn gemaakt. Voor bestelauto’s is de minimale waarborgsom € 450,00. De borg ontvang je binnen enkele dagen volledig retour wanneer je de auto met een volle tank en schadevrij bij ons inlevert.

 • De premie voor de WA- verzekering is standaard inbegrepen bij onze huurtarieven.

  De Schadeverzekering inzittenden (SVI) is niet standaard inbegrepen maar kan je er wel bij boeken. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

 • Bij een bus huren van Avis ontvang je standaard 100 kilometer per dag. Rijd je meer dan 100 kilometer per dag, dan betaal je een bedrag per extra gereden kilometer. Dit bedrag kan variëren tussen 0,17 en 0,25 cent per kilometer, afhankelijk van de waarde van het huur busje.

 • Bij schade aan de bus geldt er een standaard eigen risico per incident. Dat is het (maximale) bedrag dat je moet betalen als je bijvoorbeeld een lekke band krijgt, deuken oploopt of veroorzaakt. Gebeurt er niets? Dan betaal je niets. De hoogte van het Eigen Risico is afhankelijk van de bestelbus die je huurt en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent.


Welk huur busje is geschikt voor mij?

Keuzehulp bij het huren van een bus

Vraag jij je af welk busje geschikt is voor je verhuizing? Maak gebruik van onze keuze hulp voor het huren van een busje. Houd altijd rekening met de laadruimte en de laadcapaciteit van een busje. Is de bus te klein, dan moet je wellicht meerdere keren heen en weer rijden. Erg onhandig als je ver weg verhuist.

*Prijzen hieronder worden weergeven als vanaf prijs per dag. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aanbod, de huurduratie en het aantal gereden kilometers.

Verhuisbus avis met dozen

Rijbewijsregels

Welk rijbewijs heb ik nodig om een busje te besturen?

Ben jij de chauffeur? Goed om te weten, met een rijbewijs B mag je in al onze bestelwagens rijden, daar heb geen speciaal rijbewijs voor nodig. En wordt het rijden afgewisseld? Vergeet dan niet dat de extra bestuurder ook aanwezig moet zijn bij het ophalen van de huurbus.

Wist je dat? Je mag met rijbewijs B een bestelauto rijden. Met een rijbewijs B mag je auto's en busjes besturen met een totaal gewicht van maximaal 3500 kilogram en met maximaal 8 zitplaatsen (exclusief de bestuurder). Pas als een busje méér dan 8 zitplaatsen heeft, heb je een speciaal rijbewijs nodig voor bussen.

Rijbewijs achterzijde

Reserveren bij Avis

Hoe reserveer ik een busje?

Je kunt jouw bestelbus of verhuisbus gemakkelijk online op onze website reserveren. Bij een vestiging naar binnenlopen om te reserveren is ook gewoon mogelijk. Hieronder hebben we in drie stappen uitgelegd hoe je kunt reserveren.

Balie avis vestiging

Een busje huren in 3 stappen

Soort bus

Bepaal wat voor bus je nodig hebt voor je klus. Klein, middel of groot? Met of zonder laadklep?

Huurperiode

Bepaal je huurperiode, wanneer en hoelang heb je het busje nodig?

Verhuurlocatie

Welke locatie zit er in de buurt en wil je de bus op dezelfde locatie inleveren of ergens anders?

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Avis locaties in de buurt

Waar kan ik een busje huren?

Met ruim 36 vestigingen in Nederland is er altijd een betrouwbare autoverhuurder bij jou in de buurt. Avis staat voor je klaar, zowel binnen als buiten de randstad

vestigingen

Meest populaire vestigingen

Amsterdam

Wil je een busje huren in Amsterdam? Of je nu in Amsterdam Noord, Zuid, West of in Amsterdam Centrum woont, het vinden van een autoverhuurder in Amsterdam is erg eenvoudig. Bekijk snel jouw dichtsbijzijnde vestiging

Bus huren Amsterdam

Rotterdam

Ben je op zoek naar een busje in Rotterdam? Een bus huren in Rotterdam kan bijvoorbeeld rond Rotterdam haven, Rotterdam Centraal Station en Rotterdam Alexander. Zo is er altijd een bestelbus in jouw omgeving

Bus huren Rotterdam

Den Haag

Gemakkelijk een bus huren in Den Haag? Met meerdere vestigingen in de stad kom je snel bij een verhuurder. Bekijk wat jouw dichtsbijzijnde vestiging is.

Bus huren Den Haag

Met een gehuurde bus naar het buitenland

Mag ik met een gehuurde bus naar het buitenland?

Ja, je kunt onbezorgd met een huurbus naar het buitenland rijden. Er gelden allen wel enkele beperkingen en regels.

Busje huren en in het buitenland inleveren

Verhuis je van Nederland naar het buitenland en wil je een bestelwagen huren voor je verhuizing? Dat is mogelijk, maar houdt er wel rekening mee dat de bus ook weer in Nederland ingeleverd moet worden. Het is dus niet toegestaan om een busje bij een Avis vestiging in het buitenland af te leveren. Hieronder lees je meer.

De grens over met een busje van Avis

Je kunt onbezorgd met een huurbus naar het buitenland rijden. Er gelden alleen wel enkele beperkingen en regels. Zo moet je bijvoorbeeld als je jouw busje ophaalt vermelden dat je naar het buitenland wil rijden. Verder is het alleen toegestaan om vanuit Nederland naar de volgende landen te rijden: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Dit heeft te maken met de verzekering van het voertuig.

Tip: Neem een creditcard mee als je naar het buitenland reist. In geval van pech of schade, accepteren de meeste garages in het buitenland alleen creditcard betalingen voor reparaties. Ook wanneer de kosten gedekt zijn volgens de algemene huurvoorwaarden.

Milieustickers en Vignettes

Let er goed op dat je voldoet aan lokale wet- en regelgeving. Zo heb je in Zwitserland en Oostenrijk bijvoorbeeld een vignet nodig. Zaken als vignetten, reflecterende hesjes en winterbanden zijn niet standaard aanwezig in elk voertuig van Avis.

Reis je naar een Umweltzone in Duitsland, dan is een milieusticker vereist. Deze kan onder andere worden aangevraagd bij Tüv Nord of bij DEKRA. Voor de aanvraag is een kopie van het kenteken van de auto noodzakelijk. Voor Avis is het helaas niet mogelijk om voor de huur van de auto een kopie van het kentekenbewijs te leveren. Dit betekent dat klanten die met een gehuurd busje van Avis 'Umweltzones' willen bezoeken, pas na het ophalen van de bus zelf een sticker kunnen aanschaffen.


Waarom een busje huren? Alle voordelen op een rij

Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Huren van een bestelwagen

★ Verhuizen

Verhuizen met een auto is niet echt praktisch en vaak onmogelijk. Het inzetten van een verhuisbedrijf kan erg prijzig zijn. En een verhuisbus is toch echt wel een must bij een verhuizing. Om kosten te besparen regel je gemakkelijk een verhuisbus bij een verhuurder. Huur het juiste busje en je kunt in 1 keer jouw inboedel meenemen naar je nieuwe woning.

★ Nieuwe of tweedehands meubels

Heb je een mooie tweedehands eettafel gezien of de perfecte kledingkast gevonden op marktplaats? Hoe krijg je het meubel thuis? In je eigen auto zal het waarschijnlijk niet passen. Huur een bestelwagen! Bij sommige verhuurders is het ook mogelijk om een bus voor een dagdeel te huren. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

★ Afval

Oude of kapotte meubels en spullen wegbrengen naar de millieustraat? Huur een busje om jezelf meerdere ritjes te besparen. Met ruimte van een huurbusje rijd je alle spullen in één keer naar de stortplaats. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je de bekleding van je eigen auto niet vies maakt of beschadigd. Opgeruimd staat netjes.


Waar moet ik rekening mee houden bij het ophalen van het busje?

Ophalen

Bij het ophalen van een busje doorlopen we de volgende stappen:

 1. controleren van de documenten en betaalkaarten van de hoofdbestuurder;
 2. borgbetalen;
 3. controleren van de bus en het tekenen van de schadelijst.
klant bij avis vestiging

Vergeet niet om het volgende mee te nemen

(internationaal) Rijbewijs

Voor het ophalen van een busje heb je een rijbewijs B nodig, die je minimaal 1 jaar in bezit hebt. HEb je een rijbewijs in een niet-westers schrift of een Indiaas rijbewijs? Zorg er dan voor dat je ook een internationaal rijbewijs meeneemt.

Adreslegitimatie

Bijvoorbeeld een telefoon- of energierekening waar je naam, adres en woonplaats op staat. Niet ouder dan 30 dagen. Je mag het document ook digitaal laten zien.

Pinpas of creditcard

De betaling van de borg wordt geregeld wanneer je het busje komt ophalen. Je krijgt het geld binnen enkele dagen terug als de je bus met een volle tank en zonder schade inlevert.


Wat te doen bij pech of schade

Pech of schade?

Pech is het niet kunnen rijden door mechanisch falen van de bus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een accu die het niet meer doet, waardoor de de bestelbus niet wilt starten of opeens stopt met rijden.

Een lekke band of ruitschade zijn voorbeelden van schade en vallen niet onder pech. In dat geval kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

pech onderweg

Wat te doen

Wat te doen bij pech

Bij pech in binnen- en buitenland is onze alarmcentrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het alarmnummer +31(0)88-900 55 00

Wat te doen bij schade

Rijd niet verder met het voertuig; neem contact op met de politie; vul het Europees schadeformulier in (deze vind je in het dashboardkastje); zorg dat jij en de tegenpartij beiden het formulier ondertekenen; neem contact op met de verhuurvestiging.

Wat te doen bij twijfel?

Twijfel je of iets pech of schade is? Of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact op nemen met de vestiging waar je de bus hebt opgehaald.

Contactgegevens van onze vestigingen

Reservering wijzigen

Reservering wijzigen of verlengen

Ben je toch langer bezig met de verhuizing dan gepland? of heb je toch mee spullen te vervoeren dan dat je voor ogen had? Neem dan rechtstreeks contact op met de vestiging waar je het busje hebt opgehaald. Zij kunnen voor je uitzoeken of een verlenging mogelijk is.

Heb je de bus minder dagen nodig dan gepland? Dan is het helaas niet mogelijk om de huurperiode te verkorten. Wanneer een busje eerder wordt teruggebracht, ontvang je geen resitutie voor de niet gebruikte huurdagen.

Avis vestiging medewerker

Hoe werken de accessoires die ik kan huren?

Verhuisartikelen

Je kunt naast autoverhuur en busverhuur ook bij Avis terecht voor het huren van verhuisartikelen zoals steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens. Daarnaast verkoopt Avis verhuisdozen zodat je alles overzichtelijk kan inpakken en verhuizen.

Wil je gebruik maken van deze verhuisartikelen, dan kun je dit eenvoudig aangeven bij je reservering in de online reserveringsmodule

Verhuizen met avis

Bus huren? Deze accessoires kan je erbij huren en kunnen goed van pas komen.

Meubelplateau

Een meubelplateau of meubelhondje is ideaal bij het tillen en verplaatsen van kasten, bakken en meubels. Heb je deze niet in huis, dan is het verstandig om een meubelplateau erbij te huren.

Verhuisdeken

Verhuisdekens worden over het algemeen gebruikt bij het beschermen van je meubilair, schilderijen, machines of andere goederen tijdens een verhuizing. Zo voorkom je beschadigingen tijdens transport.

Steekkar

Steekkarren worden gebruikt om diverse goederen te verplaatsen. Dozen, kratten, banden, vaten en nog veel meer breng je snel en gemakkelijk naar een andere plek.

Traploper

Deze steekwagen brengt wasmachines, koelkasten, kasten en andere zware goederen veel makkelijker de trap op en af. Wat ons betreft onmisbaar voor het veilig transporteren van zware apparaten over de trap.


Waar moet ik op letten bij het rijden in een verhuisbus?

Is het rijden met een busje moeilijk?

Het rijden in een bestelbus of verhuisbus kan als lastig ervaren worden. De grote draaicirkel van een bus is namelijk wel even wennen. Heb je geen ervaring in het besturen van een busje en twijfel je erg? Laat je informeren door een medewerker. Hij of zij kan uitleg geven over het besturen van de bus. Deze onderstaande tips kunnen bij je alvast meegeven.

Busje besturen verhuisbus avis

Tips voor het rijden met een busje

 1. Houd altijd rekening met de grotere afmetingen van de bestelbus. De hoogte en breedte van een busje kunnen ervoor zorgen dat je niet overal terecht kan. Vooral bij het inrijden van garages, rijden onder viaducten en het rijden in smalle straten is het belangrijk om de buitenmaten van een busje te weten.
 2. Houd ruim afstand met andere weggebruikers. Een (vol) busje heeft een langere remweg dan een personenauto. Met ruime afstand verklein je de kans op ongelukken.
 3. Maak goed gebruik van de buitenspiegels. De meeste huurbusjes hebben parkeersensoren. Maar het blijft natuurlijk altijd belangrijk om in de buitenspiegels te kijken. Met name bij het afslaan, inparkeren en draaien.
 4. Achteruit inparkeren met een bus is het makkelijkst i.v.m. de lengte en overzichtelijkheid van het voertuig. Rijdt er iemand met je mee? Bij het inparkeren kan de tweede persoon je een helpende hand bieden. Door uit te stappen en achter de auto te staan, kan een tweede persoon met handgebaren helpen om in een krapper parkeerplekje te komen.
 5. Zoek van te voren de route op die je met je huurbusje gaat rijden. Op deze manier voorkom je dat je vast komt te zitten in een krap stadscentrum.
Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}

Inleveren van de huurbus

Wat moet ik doen bij het inleveren van het busje?

Zit de huurperiode er weer op? Dan hopen we natuurlijk dat alles naar wens is geweest! Breng het busje terug naar de vestiging op het tijdstip dat je hebt afgesproken.

Busje van avis

Met deze checklist kan je het busje zonder zorgen afleveren

Checklist huurbus inleveren

Aftanken

Moet je nog aftanken? Er bestaan twee verschillende tank-regelingen in de autoverhuur namelijk VOL - VOL en VOL- LEEG.

Schoon inleveren

Loop nog een rondje om de verhuisauto of bestelbus en maak eventueel foto's. Zorg voor bewijs dat er geen nieuwe schade is. Eenmaal thuis is het veel lastiger om eventuele schades of geschillen aan te vechten.

Rondje om de bestelbus

Loop nog een rondje om de verhuisauto of bestelbus en maak eventueel foto's. Zorg voor bewijs dat er geen nieuwe schade is. Eenmaal thuis is het veel lastiger om eventuele schades of geschillen aan te vechten.

Vol-vol en vol-leeg regeling

Bij VOL- VOL ontvang je de gehuurde bus met een volle tank brandstof en moet je het busje ook weer met ene volle tank inleveren. Ook Avis hanteert deze regeling. Lever de bus dus met een volle tank in. Heb je een VOL-LEEG regeling, dan krijg je de bus met een volle tank brandstof mee, maar hoef je de bestelbus niet af te tanken voor het inleveren. Bekijk jouw huurvoorwaarden om te zien wat voor jou geldt.


Inleveren na sluitingstijd

Busje inleveren na sluitingstijd

Wil je de gehuurde bus inleveren op een zondag als de vestiging gesloten is? Ook als de vestiging is gesloten kun je jouw bestelbus gemakkelijk inleveren. Parkeer het voertuig bij de vestiging en laat de sleutel achter in de sleutelkluis. Let er wel op waar je de bus parkeert. Controleer of je moet betalen voor het parkeren. Je blijft namelijk aansprakelijk tot een medewerker het voertuig in ontvangst kan nemen (openingstijd vestiging de volgende werkdag).

sleutelkluis
Voertuigtype

Huur een bestelauto

Waar wil je ophalen?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Waar wil je inleveren?

Er lijkt iets te zijn misgegaan. Klik hier om opnieuw te zoeken naar "{{ slotProps.currentQuery }}" of probeer het op een later tijdstip nog eens.
 • Vestigingen Vestigingen in de buurt van
  {{ branchSuggestionsGroup.name }}
Geen resultaten gevonden. Klopt de postcode of plaatsnaam? Check je zoekterm en probeer opnieuw.
{{ slotProps.activeBranch.name }} Geselecteerd

Ophaaldatum en -tijd

Ophaaldatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}
Let op: 1 huurdag = 24u na ophaaltijd 1 huurdag = 1 kalenderdag

Inleverdatum en -tijd

Inleverdatum
{{ calendar.monthsTranslated[index] }}
{{ weekday }}
{{ calendar.formatDay(day) }}