Welcome to Avis

Bespaar tot 15% op autohuur en krijg korting op designershoppen

Avis is een samenwerking aangegaan met Simon Shopping Destinations in heel Noord-Amerika om uw volgende reis nog plezieriger te maken. U kunt nu 15% besparen op uw autohuur en profiteren van designerkortingen tussen de 25 en 65% bij grote retailmerken in winkelcentra in het hele land.

Zodra u uw auto hebt gereserveerd, mailen wij een Simon Shopping Destination-voucher (PDF) naar u toe. Deze kunt u inwisselen voor kortingen ter waarde van honderden dollars. Er staan meer dan 100 locaties op de lijst en u kunt bij elke van deze winkels beginnen met shoppen.
 
Reserveer online voor 31 december 2018 en profiteer van deze speciale autohuuraanbieding, die geldt voor ophalen tussen nu en 28 februari 2019.
Reserveer nu en bespaar
Autoverhuur VS van Avis. Bespaar tot 15% op autohuur in de Verenigde Staten
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Indien u nog aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan om terug te keren naar de startpagina.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.