Welcome to Avis

Reserveer op voorhand en bespaar op uw autohuur!

Bij Avis kunt u een wagen huren waar en wanneer u maar wilt. Maar wacht niet tot het laatste moment! Als u vroeg boekt, heeft u de grootste keuze aan voertuigen, producten en diensten. 

En er is meer...

-U kunt profiteren van talrijke voordelen als u zich aanmeldt voor het Avis Preferred-loyaliteitsprogramma. U krijgt hiermee voorrang aan de balie, exclusieve promoties en een weekend gratis huren.

-Pas uw huurwagen geheel aan uw wensen aan en maak van uw reis een unieke ervaring. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aanvullende dekkingen, zodat u met een gerust hart kunt vertrekken. Ook een navigatiesysteem, mobiele wifi of een extra bestuurder behoren tot de opties.

Bezorg uzelf en uw passagiers een zorgeloze reis. Profiteer van service op maat door nu te reserveren!

Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Indien u nog aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan om terug te keren naar de startpagina.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.