Auto Huren met Onbeperkte Kilometers – Avis
Welcome to Avis

ONTDEK NIEUWE BESTEMMINGEN DOOR EEN AUTO TE HUREN MET ONBEPERKTE KILOMETERS

Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van een huurauto met een onbeperkt aantal kilometers

Een onbeperkt aantal kilometers staat voor vrijheid, flexibiliteit, onafhankelijkheid en avontuur. Avis biedt autohuur met een onbeperkt aantal kilometers op de meeste voertuigen, zodat u zonder beperkingen of extra kosten zoveel kilometers kunt afleggen als u wilt.

De weg wacht op u. Door een auto te huren met een onbeperkt aantal kilometers kunt u gemakkelijk een rit plannen vanuit Nederland naar de iconische Pont d’Arc in De Ardèche of een schitterende strandhoppende vakantie aan de Spaanse costa’s met vrienden. Denkt u aan een ultieme roadtrip met uw gezin? Overweeg een bergavontuur in Oostenrijk zonder dat u vooraf hoeft na te denken over hoe ver u gaat rijden. Of maak een romantische reis met uw geliefde en trakteer uzelf op een vakantie naar glinsterende azuurblauwe zeeën en prachtige watervallen in Kroatië.

Als u verhuist naar een ander land en een auto nodig heeft, biedt autoverhuur met onbeperkte kilometers u ook de flexibiliteit om alles in uw eigen tempo gedaan te krijgen, zonder extra kosten. Als u uw auto liever alleen één richting op vervoert, kunt u ook kiezen voor onze eenrichtingsverhuurservice, die u meer vrijheid geeft tijdens langere reizen.

Verken de wereld met ongelimiteerde kilometers