Avis-Covid19-Video-No Text-051120-v1.00_00_37_03.Still002

Zakelijk huren in tijden van corona

Kan ik een auto huren op rekening, zonder borg?

Ja, dat kan. Zakelijke klanten kunnen bij Avis op zeer korte termijn een auto huren. Binnen 24 uur, na goedkeuring, kunt je huren op rekening en zonder borg. Bestaande klanten kunnen dit uiteraard direct.

Waarom verschilt het maandtarief Avis van een concurrerende verhuurder?

Avis maakt het verschil in de totale kosten en vaak niet in de maandprijs. Een maandtarief is maar een deel van de totale kosten. Het verschil wordt pas zichtbaar als je alle condities en voorwaarden meeneemt. Denk hierbij aan het eigen risico, verzekeringen, haal en brengkosten en inleverkosten op een andere locatie.

Daarnaast onderscheiden wij ons ook in de hygiëne en veiligheid van onze voertuigen. De hygiënemaatregelen die we hebben getroffen zijn uniek in de branche. Ook de conditie van de voertuigen is voor ons zeer belangrijk, om een flinke mate van veiligheid te garanderen. Alle personenauto’s binnen de Avis vloot zijn nooit ouder dan 9 maanden.

Ik wil nog geen gebruikmaken van het OV, maar woon te ver om naar een Avis locatie te fietsen. Leveren jullie auto’s ook aan mijn woonadres?

Ja, als zakelijke klant kan je gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Vanuit onze 38 eigen vestigingen kunnen wij alle voertuigen op ieder adres afleveren en ophalen. Avis garandeert altijd mobiliteit binnen 4 uur. In werkelijkheid is dit in Nederland vaak te regelen binnen 2 uur.

Nu we weer langzaam mogen opstarten hebben we tijdelijk vervoer nodig om ons bedrijf weer bedrijfsklaar te maken. Welke type auto’s hebben jullie momenteel beschikbaar?

Avis heeft de grootste bedrijfswagen vloot in Nederland, van personenauto's en kleine bestelauto's tot aan een grote vrachtauto's, zelfs met koel en vries mogelijkheid. Bekijk online ons wagenpark voor meer informatie.

Is het huurvoertuig schoon en virus vrij?

Als kwalitatief verhuurbedrijf staat hygiëne bij Avis voorop, naast de gebruikelijke maatregelen hebben wij kort na de uitbraak van het coronavirus deze maatregelen flink aangescherpt. Op onze site is precies te lezen welke maatregelen we hebben getroffen m.b.t. onze voertuigen, medewerkers en verhuurlocaties. Zo gaat de overdracht van de sleutel nu bijvoorbeeld via een envelop en ligt in iedere auto een brief van de verantwoordelijke vestigingsmanager welke garant staat voor de genomen maatregelen.

Ik heb alleen een voertuig nodig voor de heen of terugweg, kan dat?

Ja, dat kan. Als zakelijke klant kan je kiezen om jouw voertuig te laten bezorgen, of op te halen bij een van onze 38 vestigingen in Nederland. Het inleveren van een huurauto bij een andere vestiging van ons is gratis. Alle vestigingen zijn in eigen beheer en daarom kunnen wij werken met een gezamenlijke verhuurvloot. Een unicum in de verhuur branche.

Ik wil graag mijn bijtelling laag houden, is het mogelijk om een kleine of elektrische auto te huren?

Ja, dat kan zeker! Kleine en elektrische auto’s zijn inderdaad bijtellingsvriendelijk en hebben lage brandstof kosten. In ons wagenpark hebben wij een breed aanbod aan voertuigen, waaronder ook verschillende kleine en elektrische modellen.

Zijn alle vestigingen van Avis geopend en hoe weet ik waar jullie zitten?

Al onze 38 vestigingen van Avis in Nederland zijn open gebleven sinds de uitbraak van Covid-19. Wij zijn continu in de weer, veel klantgroepen huren nu minder, andere juist weer veel meer. Bekijk hier alle vestigingen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Wij beantwoorden je vragen graag. Via ons callcenter zijn we op werkdagen te bereiken van 8:00 uur - 18:00 uur. Voor vragen kan je ook altijd terecht bij je lokale vestiging of accountmanager.