190116_AvisBudgetSA_14_12bAVISINT_1432_FINAL

Avis is overal

Personenauto's

Er gaat geen dag voorbij of forenzen en medewerkers in de buitendienst begeven zich in een Avis-personenauto op de weg. Dit gebeurt op basis van een shortlease-, longlease- of huurconstructie.

Uiteraard zijn onze auto’s ook geschikt voor privégebruik. Zo zijn onze personenbusjes handig voor vriendengroepen die een dagje op stap gaan.

Bestel- en verhuisauto's

De bestel- en verhuisauto’s van Avis zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Ze zijn goed herkenbaar aan het groen-wit-gele logo. Als u erop let, ziet u elke dag wel één van onze busjes voorbij rijden. Als u bij een paar verhuizingen hebt geholpen, is de kans bovendien groot dat u ooit zelf in zo’n auto zat.

Vrachtauto's

Deze voertuigen zijn echt niet over het hoofd te zien! Ze worden gehuurd door mensen voor wie een bestelauto te klein is. De in felle Avis-kleuren uitgevoerde vrachtauto kunt u gebruiken wanneer u tijdelijk vervangend vervoer nodig hebt of bij overcapaciteit.

Tot snel!

Wellicht dat het u al was opgevallen hoe vaak u auto’s met het Avis-logo op de weg ziet. Na het lezen van dit artikel zult u opeens overal onze voertuigen zien. Tot snel!

Meer weten over zakelijk rijden? Lees hier de voor- en nadelen van 5 constructies voor het aanbieden van een auto van de zaak.