Applaus

Zakelijke evenementen

3 trends om jouw zakelijke evenement naar een hoger plan te tillen

Ben je op zoek naar manieren om jouw volgende zakelijke bijeenkomst te vernieuwen? Lees de onderstaande trends door en laat je inspireren om een zakelijke bijeenkomst, vergadering of event te organiseren dat net even anders is.

Trend 1 – Een duurzame catering verzorgen

Het komt misschien niet als verrassing: duurzaamheid staat steeds hoger op de agenda binnen de evenementenbranche. Idealiter organiseer je een evenement op een groene locatie, zorg je voor een duurzame catering en een duidelijk recyclingbeleid. Wist je dat Avis ook koelwagens verhuurt? Ideaal om het eten en drinken dat je serveert vers en gekoeld te houden.

Trend 2 – Het inplannen van netwerktijd

Zeker in deze tijd van hybride werken vinden deelnemers aan jouw evenement het belangrijk dat er ook écht tijd is om te netwerken. Houd daarom rekening met het faciliteren van ontmoetingsplekken die inspireren. Plan voldoende pauzes in zodat mensen elkaar ook face-to-face kunnen spreken. Het is een pluspunt wanneer de omgeving rond je evenementlocatie ook wat te bieden heeft op het gebied van natuur en/of cultuur.

Trend 3 – Groene vervoersopties

Heb je al nagedacht over de manier waarop je – bijvoorbeeld - hardware of catering naar het evenement brengt? Het gebruik van een Avis Mobiliteitskaart is voor jou als organisator enorm handig...

De Avis Mobiliteitskaart stelt je in staat om op een eenvoudige manier met de trein, tram, metro, bus of OV-fiets te reizen. Daarnaast kan je ook aanvullend gebruikmaken van huurauto’s. Mogelijkheden genoeg om van A naar B te komen dus. En dat met één kaart. Stel: je brengt verschillende attributen naar een evenementenlocatie, maar je moet zelf meteen door naar een volgende afspraak? Laat het busje gewoon staan en reis verder met het OV!

Andere voordelen van het gebruik van de Avis Mobiliteitskaart zijn:

  • Als medewerkers gebruikmaken van de Avis Mobiliteitskaart, ben je verlost van een hoop administratieve rompslomp. Weg met bonnetjes en declaraties!
  • Nog een voordeel is dat je duurzaam vervoer stimuleert, wat mooi aansluit op jouw MVO-doelstellingen.

Ben jij ready voor het toepassen van deze trends? Wij denken graag met je mee als het gaat om (duurzame) mobiliteitsoplossingen!