elektrisch

De voordelen van zakelijk een elektrische auto huren

Dit zijn de voordelen als je zakelijk een elektrische auto huurt

  • Positief Imago - Het rijden van een elektrische auto kan het imago van jouw bedrijf versterken door te laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid en milieubescherming.
  • Lagere operationele kosten - Elektriciteit is goedkoper dan benzine of diesel, wat leidt tot lagere brandstofkosten op de lange termijn.
  • Comfort en prestaties - Moderne elektrische auto's bieden vaak een soepele en stille rijervaring, wat ideaal is voor zakelijke ritten.
  • Flexibiliteit - Het huren van een elektrische auto geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om het voertuig te wisselen wanneer dat nodig is, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de afschrijvingskosten.
  • Geen last van emissievrije zones – Steeds meer steden hebben emissievrije zones; daar heb jij met een elektrische huurauto natuurlijk geen last van!

Wat houdt jou nu nog tegen om voor een elektrisch model te kiezen? Misschien kunnen deze nadelen wel omgebogen worden naar voordelen...

  • Actieradius - Heb je zorgen om de actieradius? Dat is begrijpelijk, maar de nieuwste elektrische modellen kunnen steeds verder rijden op één enkele lading.
  • Oplaadinfrastructuur - Zeker tot een paar jaar geleden was het soms best een uitdaging om snel een laadstation te vinden. Dat is gelukkig verleden tijd! En door snellaadstations kan je binnen 20 minuten je weg weer vervolgen.
  • Leercurve – Misschien ben je helemaal gewend om te schakelen; dan is het natuurlijk even wennen om in een elektrisch model te rijden. Maar de tijd leert: eenmaal een automaat gewend? Dan wil men vaak niet meer terug!

Zakelijk een elektrische auto huren biedt duidelijke voordelen, zoals lagere operationele kosten en een positief bedrijfsimago. En de potentiële nadelen zijn eigenlijk allemaal om te buigen naar voordelen, zo hebben we laten zien. Begint het al te kriebelen om toch eens een elektrisch model uit te proberen? Maak kennis met onze paradepaardjes!

KIA EV6 (ICAE)

De Kia EV6 is één van de meest gewilde elektrische auto’s van dit moment. Hij staat op een nieuw platform dat door Kia en zustermerk Hyundai ontwikkeld werd voor elektrische auto's. Deze Kia heeft een bereik van circa 400km.

HYUNDAI IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 is niet alleen uniek qua uiterlijk, maar vooral bijzonder door de immense binnenruimte en de hoge laadsnelheid. De actieradius is 384 km.

OPEL MOKKA E

De elektrisch aangedreven Opel Mokka heeft een 54 kWh-batterij die ervoor zorgt dat je circa 350 kilometer kan rijden als hij volledig is opgeladen.

VOLVO XC40 RECHARGE

Maak kennis met een volledig elektrisch SUV vol met slimme opbergmogelijkheden. Met een actieradius van circa 400 km en ingebouwde google-diensten, voldoet deze auto aan al jouw wensen.

Avis- Volvo-XC40

Ontdek de uitgebreide elektrische vloot van avis!

Naast deze modellen hebben we nog de Opel Corsa E, Hyundai Kona, Kia Niro, Volkswagen ID3, Skoda Enyag en de Hyundai Ionic 6 voor jou beschikbaar. Daarnaast verhuren wij de volledig elektrische bestelauto Citroën E-Jumpy. De verwachting is uiteraard dat onze elektrische vloot zich in de toekomst alleen maar gaat uitbreiden. Bekijk onze gehele actuele vloot hier!