Opladen

Ons elektrische wagenpark

De voordelen

Er kan niet vaak genoeg benadrukt worden hoe veel voordelen elektrisch rijden heeft. Vooral met het oog op de toekomst van onze planeet kan je eigenlijk niet snel genoeg overstappen. Bij Avis willen we onze tijd altijd vooruit zijn en iedere zakelijke rijder van al hun behoeftes voorzien. Daarom hebben wij de volgende drie zakelijke huurauto’s voor onze vloot uitgekozen.

Kia EV6: comfortabel model met grote actieradius

De Kia EV6 staat bekend als één van de meest veelbelovende elektrische auto’s van 2021. Dit mooie, krachtige model is ruim, heeft een actieradius van 394 kilometer (in Nederland ideaal) en veiligheid staat voorop. Zo is er slimme parkeerassistentie, een autonome noodrem en snelwegassistentie. Ook heeft dit model een ruime kofferbak, stoelverwarming voor koude dagen en een airco voor de warme dagen. Wie lange zakelijke ritten moet maken en erg op comfort gesteld is, zal zich in deze auto helemaal thuis voelen.

Kia E-Niro: de slimme SUV

De Kia Niro was in zowel 2020 als 2021 het bestverkochte model op de Nederlandse markt en dat is niet voor niets. Deze veelzijdige SUV is ideaal voor een zakelijke rijder die risicoloos op elektrisch rijden wil overgaan. De degelijke elektrische variant van dit model laadt sneller dan een gemiddelde elektrische auto. Daarnaast zitten er veel functies in die energiebesparing stimuleren en is er veel ruimte. Bij dit model is er ook extra veel aandacht aan veiligheid besteed met bijvoorbeeld vermoeidheidsherkenning. Voor zowel korte als lange afstanden is de Kia E-Niro zeer geschikt als elektrisch zakelijk voertuig.

Renault Zoe: de ideale stadsauto

De elektrische Renault Zoe is een compacte auto van hoge kwaliteit. Met een actieradius van 395 kilometer is dit model heel zuinig. De besturing is licht, waardoor de auto heel makkelijk door de bochten gaat, en deze middenklasser trekt lekker vlot op.

Veel benzineauto’s mogen vanaf 2025 de stad niet meer in. Mede daarom is de elektrische Renault Zoe de ideale stadsauto voor de zakelijke rijder.

Huur zakelijk een elektrische auto bij Avis

De verwachting is dat onze elektrische vloot zich in de toekomst alleen maar gaat uitbreiden. Op die manier hopen wij duurzaam rijden te stimuleren en een positieve bijdrage aan mens en milieu te leveren.

Zakelijk huren bij Avis? Bekijk hier ons aanbod. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via +31 (0)88 – 900 55 20. We helpen je graag verder.