Avis Salesteam

Marc Beers

Marc Beers

Commercieel Directeur

Als commercieel directeur van Avis is het mijn rol jou enthousiast te maken voor ons mooie bedrijf. Vervolgens introduceer ik je bij onze lokale of regionale collega. Ik heb zelf een automotive achtergrond en wil met Avis totale mobiliteitsoplossingen neerzetten.

Contact
E: m.beers@avis.nl
T: 06-51142731

Barry van der Vinden

Barry van der Vinden

Sales Manager
Avis Nederland

Sinds 2012 ben ik werkzaam als Sales Manager. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor de zakelijke markt in Nederland en stuur ik een salesteam aan, die vanuit de regio actief zijn.

Contact
E: b.vandervinden@avis.nl
T: 06-53383806

Jeroen de Lange Europcar

Jeroen de Lange

Senior Accountmanager
Regio: Noordoost-Nederland

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor Noordoost-Nederland, dus Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Zelf ben ik een echte Tukker en woon ik in de regio Enschede. Op onze 7 vestigingen in Noordoost-Nederland verkopen we nooit nee: alles is mogelijk óf het wordt geregeld.

Contact
E: j.delange@avis.nl
T: 06-22748183

Michael Bisschops

Michael Bisschops

Senior Accountmanager
Regio: Midden-Nederland

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor Midden-Nederland, dat wil zeggen Groot-Utrecht en de regio Amsterdam. In dit gebied hebben we 11 vestigingen. Of je nu voor 1 dag of 5 jaar een auto nodig hebt, we regelen het!

Contact
E: m.bisschops@avis.nl
T: 06-42712751

Sandra Beloois

Sandra Beloois

Accountmanager
Regio: Rotterdam en Zeeland

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor Groot-Rotterdam, tot en met Zeeland. Mijn motto: wat we bij Avis beloven, maken we waar!

Contact
E: s.vanbeloois@avis.nl
T: 06-24204486