Avis Salesteam

Marc Beers

Sales Directeur
Avis Budget Nederland

Als sales directeur van Avis en Budget is het mijn rol jou enthousiast te maken voor ons mooie bedrijf. Vervolgens introduceer ik je bij onze lokale, regionale of internationale collega welke onze meerwaarde kan maximaliseren.

Contact
E: m.beers@avis.nl
T: 06-51142731

Barry van der Vinden

Sales Manager Nederland
Avis Budget Nederland

Sinds 2012 ben ik werkzaam als Sales Manager Nederland en verantwoordelijk voor de zakelijke markt in Nederland. Met ons netwerk van ruim 40 vestigingen kunnen wij je als regionale of landelijke klant uitstekend bedienen en jouw wensen invullen. Samen met jou op zoek gaan naar de beste mobiliteitsoplossing blijft het leukste aan mijn vak. Met mijn certificaat ‘Sustainable Mobility’ kan ik je adviseren over elektrificatie in het wagenpark en wat onze uitgebreide elektrische vloot voor jou daarin zou kunnen betekenen.

Contact
E: b.vandervinden@avis.nl
T: 06-53383806

Jeroen de Lange Avis accountmanager

Jeroen de Lange

Senior Accountmanager
Regio: Noordoost-Nederland

Als Senior Accountmanager van Avis Budget Nederland ben ik met de provinciën Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland verantwoordelijk voor Noordoost-Nederland. Wij verkopen nooit nee, alles is mogelijk óf het wordt geregeld! Zelf ben ik een echte Tukker en woon ik in de regio Enschede. Binnen ons bedrijf ben ik de vrachtwagenspecialist. Heb je interesse of kan ik jou van advies voorzien, ik kom graag bij je langs.

Contact
E: j.delange@avis.nl
T: 06-22748183

Kyron Carrick

Senior Accountmanager
Regio: Internationaal

Als Senior Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de internationale Travel, Broker en Partnerships markt. Bij Avis ontzorgen wij graag jouw mobiliteitsbehoefte en krijgt je de juiste auto én prijs voor ieder moment zonder verrassingen. Voor al je opmerking en/of vragen, sta ik voor u klaar.

Contact
E: k.carrick@avis.nl
T: 06-15352439

Michael Bisschops Avis accountmanager

Michael Bisschops

Key Accountmanager
Regio: Landelijk

Als Key Accountmanager adviseer ik de groot zakelijke markt in Nederland. Samen met jou zoek ik de juiste op maat gemaakte mobiliteitsoplossing. Of je voor 1 dag of 5 jaar mobiliteit nodig heeft, ik organiseer en regel het graag voor jou!

Contact
E: m.bisschops@avis.nl
T: 06-42712751

Sandra Beloois Avis accountmanager

Sandra Beloois

Senior Accountmanager
Regio: Rotterdam

Als Senior accountmanager van Avis Budget Nederland ben ik verantwoordelijk voor het mooie gebied Groot-Rotterdam. Binnen ons bedrijf ben ik de specialist voor de scheepvaartbranche. Mijn motto: wat we bij Avis beloven, maken we waar!

Contact
E: s.vanbeloois@avis.nl
T: 06-24204486

Tim Linthout

Accountmanager
Regio: Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. In dit gebied hebben we 9 vestigingen inclusief onze vestiging in Nijmegen. Ik ben een echte Brabander uit het bourgondische zuiden. Met ons landelijk dekkend netwerk organiseer ik graag jouw huurauto zowel in mijn regio als ver daarbuiten!

Contact
E: t.linthout@avis.nl
T: 06-13456984

Dustin de Cunha

Accountmanager
Regio: Noord-Holland en Leiden

Als Accountmanager voor de prachtige provincie Noord-Holland en de stad Leiden ben ik uw aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsvragen. Woonachtig in de hoofdstad, ken ik de auto-uitdagingen en ga ik graag samen met u op zoek naar de beste mobiliteitsoplossing.

Contact
E: d.decunha@avis.nl
T: 0616968540