Avis Salesteam

Marc Beers

Sales Directeur
Avis Budget Nederland

Als sales directeur van Avis en Budget is het mijn rol jou enthousiast te maken voor ons mooie bedrijf. Vervolgens introduceer ik je bij onze lokale, regionale of internationale collega welke onze meerwaarde kan maximaliseren.

Contact
E: m.beers@avis.nl
T: 06-51142731

Barry van der Vinden

Sales Manager
Avis Nederland

Sinds 2012 ben ik werkzaam als Sales Manager. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor de zakelijke markt in Nederland en stuur ik een salesteam aan, die vanuit de regio actief zijn.

Contact
E: b.vandervinden@avis.nl
T: 06-53383806

Jeroen de Lange Avis accountmanager

Jeroen de Lange

Senior Accountmanager
Regio: Noordoost-Nederland

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor Noordoost-Nederland, dus Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Zelf ben ik een echte Tukker en woon ik in de regio Enschede. Op onze 7 vestigingen in Noordoost-Nederland verkopen we nooit nee: alles is mogelijk óf het wordt geregeld.

Contact
E: j.delange@avis.nl
T: 06-22748183

Kyron Carrick

Senior Accountmanager
Regio: Amsterdam

Als Senior Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de vestigingen Amsterdam Centrum, Hilversum en Amersfoort. Naast mijn lokale werkzaamheden ben ik tevens de specialist voor de internationale Travel, Broker en Partnerships markt. Bij Avis ontzorgen wij graag uw mobiliteitsbehoefte en krijgt u de juiste auto én prijs voor ieder moment zonder verrassingen. Voor al uw opmerking en/of vragen, sta ik voor u klaar.

Contact
E: k.carrick@avis.nl
T: 06-15352439

Michael Bisschops Avis accountmanager

Michael Bisschops

Senior Accountmanager
Regio: Midden-Nederland

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor Midden-Nederland, dat wil zeggen Groot-Utrecht en de regio Amsterdam. In dit gebied hebben we 11 vestigingen. Of je nu voor 1 dag of 5 jaar een auto nodig hebt, we regelen het!

Contact
E: m.bisschops@avis.nl
T: 06-42712751

Sandra Beloois Avis accountmanager

Sandra Beloois

Accountmanager
Regio: Rotterdam en Zeeland

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor Groot-Rotterdam, tot en met Zeeland. Mijn motto: wat we bij Avis beloven, maken we waar!

Contact
E: s.vanbeloois@avis.nl
T: 06-24204486

Tim Linthout

Accountmanager
Regio: Noord-Brabant en Limburg

Als accountmanager van Avis ben ik verantwoordelijk voor de regio Noord-Brabant en Limburg. Ik ben een echte Brabander uit het bourgondische zuiden. In dit gebied hebben we 8 vestigingen inclusief onze vestiging in Nijmegen. Door ons landelijk dekkend netwerk heeft u altijd en overal een huurauto tot uw beschikking!

Contact
E: t.linthout@avis.nl
T: 06-13456984