Dagdelen

Voordelig een busje huren om spullen te vervoeren

Busje huren voor een verhuizing

Ga jij binnenkort verhuizen? Bij Avis vindt je allerlei type bestel- en verhuisauto’s waarmee je jouw meubels en spullen veilig vervoert. Een bestel- of verhuisauto huren doe je al vanaf 3m3. Ook grotere bestelauto’s met een laadvermogen tot 18m3 zijn te vinden in ons wagenpark. Deze busjes kan je rijden met rijbewijs B, hiervoor heb je geen speciaal rijbewijs nodig! Om je verhuizing nog makkelijker te maken kun je bij ons verhuisartikelen aanschaffen. Denk hierbij aan steekkarren, verhuisdozen, meubelplateaus en verhuisdekens. Met Avis heb je jouw verhuizing zo op de rit!

Voor een nog groter laadvermogen is het ook mogelijk om een vrachtauto te huren. Hiervoor heb je wel een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas nodig.

Grote opruiming

Nu we in deze coronatijd nog vaker thuis zijn is het wel zo fijn om in een opgeruimd huis te vertoeven. Met een busje van Avis rijd je alle spullen in één keer naar de stortplaats. Zo hoef je niet een paar keer op en neer te rijden. Dit scheelt veel tijd en gedoe! Met onze extra service dagdeel huren huur je nu al een busje vanaf € 33,- voor maximaal 4 uur. Ook handig voor het ophalen van een online (tweedehands) aankoop!

Huur eenvoudig en snel

Een personenauto, bestel- of verhuisauto huren doe je bij Avis gemakkelijk en snel online. Je selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en rijdt meteen weg. Liever telefonisch reserveren of een heb je vraag? Onze medewerkers van het callcenter helpen je graag verder via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).