Welcome to Avis

Autoverhuur in Brisbane

Of u nu een zonaanbidder of een cultuurgek bent, Brisbane heeft veel te bieden. Geef u helemaal over aan het stadsleven en stap vervolgens in uw huurauto om de vele bezienswaardigheden van Queensland en de ontzagwekkende kustlijn te ontdekken.

Voorkeursbehandeling maakt ook deel uit van ons Avis Preferred loyaliteitsprogramma, dus u bent minder tijd kwijt aan wachtrijen en papierwerk.

Reserveer nu

Autoverhuur en de kust

De stad is het ideale startpunt voor een bezoek aan de ontzagwekkende kustlijn van het oosten van Australië.

Gedraag u als een local en maak een dagtochtje naar Moreton Bay en de eilanden. U kunt zeilen, zwemmen en surfen of walvissen spotten. 

Rijd naar het noorden langs de prachtige Sunshine Coast richting Noosa, dat op 90 minuten rijden ligt. Dit is een subtropisch paradijs met lange zandstranden en kristalhelder water, een kosmopolitische atmosfeer en een nationaal park. 

Verder langs de kust richting het noorden ligt Fraser Island, op ongeveer 4 uur rijden van de stad. Dit is het grootste zandeiland ter wereld. Het staat op de Werelderfgoedlijst en is de enige plaats ter wereld waar regenwoud tot meer dan 200 meter hoogte groeit op zandduinen.