Avis mobiliteitskaart

De complete mobiliteits­oplossing

Voordelen van de mobiliteitskaart

Administratief gemak

Als werknemer heb je geen gedoe meer met saldo laden, geld voorschieten en declareren, dat is ideaal.

Alle aanvullende reiskosten op één factuur

Alle reiskosten die je hebt gemaakt naast autoverhuur ontvang je maandelijks overzichtelijk op een factuur.

Flexibel zakelijk reizen met één kaart

1 kaart voor een mix van vervoersmogelijkheden. Een OV-chipkaart, je parkeerkosten en tank of laadpas in één.

Jouw mogelijkheden met de Avis mobliteitskaart

Openbaar vervoer De Avis mobiliteitskaart is een zakelijke OV-chipkaart. Hiermee kan worden gereisd met al het openbaar vervoer in Nederland. Pak de trein, bus, tram of metro. Met mobiliteitskaart kan je in- en uitchecken. Saldo laden op de kaart is niet nodig, de reiskosten worden maandelijks gefactureerd.

(OV-)Fiets Voor het laatste stukje van je reis kan de OV-fiets erg handig zijn. Op heel veel stations zijn er OV-fietsen te huur. Met de mobiliteitskaart kan je ook je eigen fiets stallen in de bewaakte en zelfservice stallingen op NS-stations.

Parkeren Tegenwoordig moet je op steeds meer plekken betalen om je auto te parkeren. Vooral in de grote steden is parkeren niet meer gratis. Heb je bijvoorbeeld een huurauto mee van Avis, dan is het mogelijk om de parkeerkosten gemakkelijk op de mobiliteitskaart te zetten. Geen gedoe met vooruitbetalen.

Tanken & e-laden Een auto heeft ook brandstof nodig. Daarom maken wij het ook mogelijk om overal te tanken met de mobiliteitskaart. Dat is wel zo gemakkelijk! En heb je een elektrische auto mee? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om jouw auto elektrisch te laden.

Meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de Avis Mobiliteitskaart? Neem dan contact op met het callcenter via 088 - 900 5555, via info@avis.nl. Of vul het formulier in op deze pagina en wij nemen snel contact met je op.

Vragen over de mobiliteitskaart

  • Benader jouw accountmanager om de Avis Mobiliteitskaart aan te vragen of neem contact op met het callcenter via 088 - 900 5555, via info@avis.nl of vul het formulier in op de website.

    • Lagere kosten: eenvoudige teruggave btw, minder declaraties en altijd een vervoersoplossing
    • Beheersbaarheid: De werkgever heeft de regie en de medewerkers genieten van de efficiëntie
    • Een goedkope en complete manier om in al het vervoer van jouw medewerkers te voorzien
  • Dat is mogelijk. Je kunt elke werknemer een persoonlijke Mobiliteitskaart geven, één per afdeling of één voor het hele bedrijf. Persoonlijke kaarten geven meer inzicht in het gebruik.

  • Nee, wij blijven jouw vertrouwde partner voor autoverhuur. De Avis Mobiliteitskaart is puur een extra dienstverlening. Op deze manier geloven wij een compleet aanbod te bieden waardoor je qua vervoer bij Avis altijd aan het juiste adres bent.