Mobiliteitskaart

Voordelen van de mobiliteitskaart

Geen vaste maandlasten

Met de mobiliteitskaart betaal je achteraf. Zonder maandelijkse abonnementskosten Gebruik je het niet? Dan betaal je ook niet!

Alle reiskosten op één factuur

Alle reiskosten die je hebt gemaakt met de mobiliteitskaart ontvang je maandelijks overzichtelijk op een factuur.

Flexibel zakelijk reizen met één kaart

Als klant van Avis kan je met één kaart gebruik maken van een mix van vervoersmogelijkheden. Van OV-chipkaart tot laadpas.

Eén partij voor al jouw zakelijke mobiliteit

Optimaal van A naar B reizen en op elk moment het vervoersmiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. Dat is de filosofie achter de Avis Mobiliteitskaart.

Daarom stellen wij werkgevers en werknemers in staat hun ideale mobiliteitspakket samen te stellen, dat volledig aansluit bij de persoonlijke situatie. Woon-werkverkeer, zakelijk vervoer of een incidentele rit, alles is mogelijk. En bovendien, niet gebruiken = niet betalen. Zo brengen we werkgevers en werknemers verder.

Meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de Avis Mobiliteitskaart? Neem dan contact op met het callcenter via 088 - 900 5555, via info@avis.nl. Of vul het formulier in op deze pagina en wij nemen snel contact met je op.

Vragen over de mobiliteitskaart

  • Benader jouw accountmanager om de Avis Mobiliteitskaart aan te vragen of neem contact op met het callcenter via 088 - 900 5555, via info@avis.nl of vul het formulier in op de website.

  • Met Avis Mobiliteitskaart heb je maandelijks geen abonnementskosten voor de diensten openbaar vervoer, OV fiets en parkeren. Als je ook wilt tanken en elektrisch laden dan betaal je voor de mobiliteitskaart € 3,- per maand. De aanmaakkosten voor de mobiliteitskaart zijn eenmalig € 10,-.

    • Lagere kosten: eenvoudige teruggave btw, minder declaraties en altijd een vervoersoplossing

    • Beheersbaarheid: De werkgever heeft de regie en de medewerkers genieten van de efficiëntie

    • Een goedkope en complete manier om in al het vervoer van jouw medewerkers te voorzien

  • Dat is mogelijk. Je kunt elke werknemer een persoonlijke Mobiliteitskaart geven, één per afdeling of één voor het hele bedrijf. Persoonlijke kaarten geven meer inzicht in het gebruik en als de kaart niet wordt gebruikt kost de kaart ook niets.

  • Nee, wij blijven jouw vertrouwde partner voor autoverhuur. De Avis Mobiliteitskaart is puur een extra dienstverlening. Op deze manier geloven wij een compleet aanbod te bieden waardoor je qua vervoer bij Avis altijd aan het juiste adres bent.