Ga je binnenkort een auto huren bij Avis? Dit heb je nodig!

Voordat je jouw huurauto kunt ophalen en de weg op kunt gaan, zijn er enkele essentiƫle vereisten die je niet mag vergeten.

  • Rijbewijs en Adreslegitimatie Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B dat je minstens een jaar hebt. Overhandig een recente telefoon- of energierekening waarop jouw naam, adres en woonplaats duidelijk vermeld staan. Digitaal tonen is ook mogelijk.
  • Betaling en Borg Neem je pinpas en/of creditcard mee om de borg te betalen bij het ophalen van de auto. Zorg ervoor dat alle benodigde documenten en betaalkaarten op naam staan van de hoofdbestuurder.
  • Inspectie en Goedkeuring Voordat je vertrekt, maak een tussenstop voor een snelle inspectie. Loop samen met een medewerker een rondje om de auto en controleer op krasjes, deukjes en andere schade. Teken de schade-checklist om aan te geven dat jij niet verantwoordelijk bent voor eventuele vooraf bestaande schade.

Start van Jouw Avontuur Na het voltooien van deze stappen ben je klaar om zonder zorgen de weg op te gaan en aan jouw avontuur te beginnen.