Avis in de regen

Aangepaste openingstijden feestdagen 2022

Aangepaste openingstijden

  • Kerstavond 24 december Op 24 december zijn onze stadsvestigingen in de middag gesloten. De luchthaven vestigingen zijn wel geopend.
  • 1e kerstdag 25 december Alle Avis vestigingen zijn op 25 december gesloten, met uitzondering van Avis Schiphol. De vestigingen op Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Airport zijn alleen op aanvraag geopend. Als je van deze service gebruik wilt maken betaal je een after hours fee.
  • 2e kerstdag 26 december Op maandag 25 december zijn een aantal Avis vestigingen geopend in de ochtend. Je kunt dan terecht bij de vestigingen Groningen, Utrecht, Hilversum, Den Haag centrum, Amsterdam Schiphol, Amsterdam Overtoom, Leiden, Rotterdam Centaal en Eindhoven.
  • Oudjaarsavond 31 december Onze stadsvestigingen zijn in de middag gesloten. De luchthaven vestigingen zijn wel geopend.
  • Nieuwjaar 1 januari Op 1 januari zijn alle Avis vestigingen gesloten, met uitzondering van Avis Schiphol.
Kerstboom autoverhuur
Avis_PinnedPost

Huurauto inleveren bij een gesloten vestiging

Ook als de vestiging is gesloten kan je je huurauto gemakkelijk inleveren door het voertuig te parkeren bij de vestiging en de sleutel achter te laten in een sleutelkluis. Je blijft echter aansprakelijk voor de huurauto tot een medewerker van Avis de auto in ontvangst kan nemen (openingstijd vestiging de volgende dag).

Wil je graag meer weten over de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen? Neem dan contact op met het callcenter via 088-9005555 of via info@avis.nl.