Elektrisch rijden

Elektrische huurauto’s bij Avis

Bij Avis zorgen we ervoor dat onze zakelijke klanten optimaal van A naar B kunnen reizen en op elk moment het vervoersmiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. In ons wagenpark hebben wij een breed aanbod aan voertuigen, waaronder ook een aantal elektrische modellen. Kies bewust voor een compacte Renault ZOE, een zuinige Nissan Leaf of een luxe Jaguar I-Pace. Deze modellen laten zien dat je geen ontzettend grote accu nodig heeft om een paar honderd kilometer te kunnen rijden.

Zakelijk elektrisch rijden, goed voor het milieu en voor de portemonnee

Met de toevoeging van elektrische voertuigen aan het wagenpark van Avis, hopen wij milieubewust rijden te stimuleren. Door het beschikbaar stellen van deze voertuigen kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Naast de positieve bijdrage aan de klimaatdoelstellingen, geniet je als rijder ook van financiële voordelen. Elektrische auto’s zijn namelijk enorm bijtellingsvriendelijk.

In deze blog lees je de 4 financiële voordelen wanneer je werknemers zakelijk elektrisch rijden!

Nog geen zakelijke klant bij Avis?

Heb je zakelijk een auto nodig van 1 dag tot 2 jaar? Bij Avis is zakelijk huren erg simpel! Elke zakelijke klant krijgt bij Avis toegang tot een online bedrijfsaccount waarmee je nieuwe reserveringen kunt maken en 24/7 inzage krijgt in o.a. managementinformatie en uw facturen. Daarnaast ontvang je een debiteurnummer waarmee je op rekening kunt rijden. Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van het voertuig kun je deze gemakkelijk online afmelden.

Ben je nog geen klant bij Avis en wil je ook zakelijk een auto huren? Wij helpen je graag verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)88 – 900 55 20.