Avis-Covid19-Video-No Text-051120-v1.00_00_37_03.Still002

Algemene informatie over het Covid-19 - Coronavirus

Onze diensten blijven beschikbaar in Nederland

Als één van de grootste autoverhuurders in Nederland blijven wij je graag van dienst zijn. De afgelopen dagen hebben wij zelfs een toename in vervoersbehoefte geconstateerd binnen enkele specifieke branches. Onze vervoersmiddelen worden gezien als alternatief voor het OV en bedrijven zetten onze voertuigen in voor extra transport van hun goederen en/of diensten. Wij zien onze dienstverlening als extra belangrijk in deze tijden, omdat wij graag bijdragen aan veilige mobiliteit. Voor klanten (zakelijk en particulier) kunnen wij, indien gewenst, de auto ook bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen inplannen.

Veiligheid staat voorop

Om de continuïteit van onze dienstverlening en de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen, heeft Avis de maatregelen omtrent het Coronavirus verder aangescherpt.

Aanvullende maatregelen op onze verhuurlocaties:

  • Onze vestigingen zijn voorzien van 1.5 meter markeringen om de ruimte tussen personen te kunnen bepalen.
  • Onze medewerkers die je aan de balie van dienst zijn, dragen wegwerphandschoenen. Ook worden onze balies na elke bezoek ontsmet met een desinfecterend middel en zijn deze van elkaar gescheiden d.m.v. plexiglas.
  • Onze pinapparaten zijn gereinigd en vervolgens voorzien van een plastic zakje welke na elk gebruik ververst wordt.
  • Bij drukte (meer dan 5 klanten in onze verhuurruimte) vragen wij je om buiten te wachten. Uiteraard met de bedoeling om te voorkomen dat er te veel mensen in dezelfde ruimte zijn en wij je gezondheid en dat van onze medewerkers niet meer kunnen garanderen.
  • Wij vragen je om niet met meer dan 1 persoon aan de balie te komen (met uitzondering van een extra bestuurder)

Aanvullende maatregelen m.b.t. jouw huurauto:

Bij binnenkomst is jouw huurauto direct gereinigd en geventileerd volgens onze standaard procedure.

  • Tijdens het reinigen van jouw huurauto ontsmetten wij alle aanraakvlakken zoals de gordel, deurgrepen, stuur, versnellingspook, handrem, dashboard, etc. met een desinfecterend middel. Ook eventuele extra artikelen zoals kinderzitjes, steekwagens e.d. worden grondig gereinigd met desinfecterende spray.
  • Jouw huurauto is vervolgens voor jou geparkeerd en gereinigd met een desinfecterend middel, zodra dit gebeurd is, is de huurauto niet meer door ons aangeraakt.
  • Onze medewerker(s) dragen wegwerphandschoenen tijdens het reinigingsproces en het besturen van je huurauto.
  • De autosleutel wordt gereinigd met een desinfecterend middel en in een gesloten envelop aan je overhandigd tenzij je de bestuurder bent van deze huurauto.
  • Je tekent voor ontvangst en teruggave van jouw huurauto op een tablet, deze wordt na gebruik gereinigd met een desinfecterend middel.
GettyImages-1193322746

Contant Geld

Om de kans op besmetting nog verder te minimaliseren willen we je dringend verzoeken om zoveel mogelijk met pin of met mobiele telefoon te betalen. Zo beperken we fysiek contact, dit in lijn met de RIVM adviezen.

Wijzigen of annuleren van je reservering

Voor alle klanten geldt dat je nationale reserveringen kunt wijzigen of annuleren tot 24 uur vóór de ophaaltijd. Internationale reserveringen kun je wijzigen of annuleren tot 48 uur vóór de ophaaltijd.

Bereikbaarheid

Zoals je van ons gewend bent, blijven wij bereikbaar per telefoon, email, via de chat op de website en uiteraard onze vestigingen. Wel kunnen wachttijden iets langer zijn vanwege een beperktere bezetting. We vragen hiervoor je begrip.

Meer informatie

We doen ons uiterste best om onze dienstverlening te waarborgen. Voor reserveringen binnen Nederland gelden de nationale algemene huurvoorwaarden. Je kunt ook contact opnemen met ons callcenter via telefoonnummer 088-900 5555 of via info@avis.nl.