Welcome to Avis

Chique shopaanbiedingen als u een huurauto bij Avis reserveert

Wij hebben onze krachten gebundeld met Chic Outlet Shopping® Villages om u dit jaar in heel Europa een voordelige luxe shopervaring te bieden. In de Villages vindt u 1000 boetieks van luxe merken die tot wel 60% korting - en soms zelfs meer - bieden op de aanbevolen verkoopprijs.

Reserveer uw autoverhuur bij Avis tussen nu en het einde van het jaar en u komt in aanmerking voor 10% extra korting voor alle Villages in Europa (hieronder opgenoemd) plus € 10 voor eten en drinken bij een Village-restaurant naar keuze.

U kunt van deze aanbieding profiteren door uw huurovereenkomst met Avis en een kopie van de voucher, die we u enkele dagen voor uw reis per e-mail zullen sturen, te laten zien.

U kunt pas echt besparen als u uw huurauto online reserveert. Als u uw Avis-huurauto voor een week boekt, brengen we slechts vijf dagen in rekening. Als u via Avis Preferred (ons loyaliteitsprogramma waarvoor u zich gratis kunt aanmelden) reserveert, kunt u bovendien profiteren van de gratis parkeerservice bij alle Chic Outlet Shopping® Villages in Europa.
Reserveer nu en bespaar
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Indien u nog aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan om terug te keren naar de startpagina.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.