Boek uw autohuur bij Avis Autoverhuur

Ophalen op:
 
 
Terugbrengen op:
 
 
Klantnummer (Wizardnummer) (optioneel)
Achternaam:
Klantnummer (Wizardnummer)

Autohuur in Italië

Ontdek de schoonheid van het Italiaanse landschap

Italië, bekend om zijn mode, het heerlijke eten en zijn eeuwenoude geschiedenis, is het gemakkelijkst per auto te verkennen. Rijd door het prachtige Toscaanse landschap, struin door de smalle straten van Rome, geniet van een pizza in Napels en laat u overweldigen door de schoonheid van Venetië en de Italiaanse meren van Piëmonte en Lombardije.

Reserveer nu

Avis-verhuurvestigingen

Een auto huren is eenvoudig. In de belangrijkste Italiaanse steden zoals Florence, Rome, Venetië en Milaan staan er auto's voor u klaar bij de Avis Autoverhuur. U kunt ook online het uitgebreide aanbod bekijken en een auto reserveren die bij u past. Het biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u wilt en het land in uw eigen tempo te ontdekken.

Toeristische hoogtepunten

Met een rental car kunt u gemakkelijk de vele Italiaanse toeristische hoogtepunten ontdekken, zoals de scheve toren van Pisa, het Colosseum in Rome of het romantische Venetië. Al rijdend kunt u onderweg al van het prachtige Italiaanse landschap genieten. Boek uw huurauto online en profiteer daarmee van een voordelig en groot aanbod aan auto's, om alles wat het land te bieden heeft, gemakkelijk te bereiken.

De Palio in Siena

Als u het echte Italië wilt beleven, ga dan naar de Palio in Siena. Siena is een prachtige oude stad in het Toscaanse landschap. Midden in het historische centrum ligt het grootste middeleeuwse plein van Europa, de Piazza del Campo. Het heeft een schelpachtige vorm en wordt omringd door smalle middeleeuwse straatjes en steegjes. De Palio is een historische paardenrace die op dit beroemde plein, in het hartje van de stad plaats vindt. De race wordt sinds 1287 gehouden en vindt elk jaar plaats op 2 juli en 16 augustus.

Venetië

Een bezoek aan het land is niet compleet zonder het unieke Venetië gezien te hebben, de magische stad met zijn straten van water. U parkeert uw auto in één van de parkeergarages op de Piazzale Roma, waar zich ook een Avis-vestiging bevindt. Daarna kunt u de stad te voet ontdekken of u kunt gebruik maken van één van de vele vaporetti, de waterbussen. In Venetië lijkt de tijd werkelijk te hebben stilgestaan. U kunt heerlijk door de stad slenteren en verdwalen in de wirwar van smalle straatjes. Maar écht verdwalen is bijna onmogelijk, omdat het Canal Grande zich als een markant herkenningspunt door de stad slingert. Laat u betoveren door de opvallend gekleurde Venetiaanse huizen, de Moorse architectuur, de beroemde Rialtobrug, de indrukwekkende musea, het San Marco-plein of één van de sprookjesachtige eilanden Burano en Murano.

Milaan, stad van design

Elk jaar vindt in Milaan in april de Salone Internazionale del Mobile plaats, de grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp. Designers van over de hele wereld komen hier om hun ontwerpen te presenteren. En een week lang staat de complete stad in het teken van alles wat met design en wonen te maken heeft. Naast design is Milaan natuurlijk bekend om de haute couture en in het winkelgebied rondom de Via Montenapoleone vindt u de chicste winkels en de duurste merken. Andere hoogtepunten van de stad zijn onder andere de indrukwekkende gotische kerk de Duomo midden in het centrum van de stad, het Castello Sforzesco met het achterliggende park en het 17de-eeuwse Palazzo di Brera. Hier is de mooiste kunstcollectie van Milaan te vinden, met schitterende hoogtepunten uit de Italiaanse Renaissance en Barok.

Florence

Florence is één groot, schitterend monument van de Renaissance. De schilderijen en beeldhouwwerken van kunstenaars als Botticelli, Michelangelo en Donatello hebben de stad gemaakt tot een van de belangrijkste artistieke hoofdsteden ter wereld en de stad puilt dan ook letterlijk uit van de bezienswaardigheden. Het aanzicht van de stad wordt gedomineerd door de gigantische middeleeuwse kathedraal de Duomo, die met zijn opvallende oranje koepel uitsteekt boven de stad. Naast de Duomo bevindt zich het Baptisterium en de Campanile, ontworpen door Giotto. Maar Florence biedt veel meer: het Palazzo Vecchio, het Palazzo Pitti en het Palazzo degli Uffizi, één van de belangrijkste kunstmusea van de stad. En niet te vergeten de beroemde fresco's in de kerken Santa Croce en de Santa Maria Novella..