Boek uw autohuur bij Avis Autoverhuur

Ophalen op:
 
 
Terugbrengen op:
 
 
Klantnummer (Wizardnummer) (optioneel)
Achternaam:
Klantnummer (Wizardnummer)

Met de auto in 's-Hertogenbosch

Avis Autoverhuur

's-Hertogenbosch, of kortweg Den Bosch genoemd, is hoofdstad van de zuidelijke provincie Noord-Brabant. De stad prijst zichzelf als de gastvrije cultuurstad van Nederland, maar beschikt ook over een verrassend historisch centrum. De stad en zijn prachtige omgeving zijn gemakkelijk te ontdekken in een huurauto van Avis.

Reserveer nu

Avis-vestiging in de stad

Een auto huren in Den Bosch is een fluitje van een cent. Er bevindt zich een verhuurkantoor aan de Daviottenweg 26, maar het is ook mogelijk om via de website een auto te reserveren. Ons verhuurkantoor biedt een uitgebreid aanbod auto's en bestelwagens van verschillende merken en in verschillende prijsklassen.

Avis-verhuurstation
Daviottenweg 26
5222 BH 's-Hertogenbosch
Tel. +31 (0)88 2847 073

Openingstijden:
Doorgaans van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag en zondag gesloten.

Den Bosch, historische vestingstad

's-Hertogenbosch is van oudsher een Brabants hertogdom en de naam betekent letterlijk "het bos van de hertog". De stad beschikt over een prachtig en verrassend historisch centrum, dat wordt gekenmerkt door het riviertje de Binnendieze en de opvallende Sint Jans kathedraal, een gotische kerk die dateert uit 1220. Het feit dat de stad een vestingstad is, is nog goed te zien aan de twee ommuringen van de stad, de oude stadspoorten, waterpoorten en stadswallen. De stadswallen scheiden het centrum van Den Bosch van het natuurgebied Het Bossche Broek. Dit biedt vanuit het zuidoosten van de stad een adembenemend uitzicht over de ongerepte weidsheid van graslanden, wateren en rietkragen.

Met de auto in de stad en omgeving

's-Hertogenbosch ligt aan een knooppunt van snelwegen in het zuidelijke deel van Nederland. Met de auto is de stad goed te bereiken via de A2 en de A59. Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien beschikt Den Bosch over drie transferia. Voor slechts 2 euro parkeert u hier de hele dag uw auto en brengt een pendelbus u naar het centrum van de stad. Op amper 30 autominuten ligt het dichtstbijzijnde vliegveld: Eindhoven Airport.

Naast een modern aanbod huurauto's biedt ons verhuurkantoor een aantal extra diensten aan. Zo verhuren wij kinderzitjes voor het vervoeren van kinderen in de auto, wat in Nederland verplicht is voor kinderen onder de 12 jaar en kleiner dan 1.35 meter. Om gemakkelijk de weg te kunnen vinden in de stad en door het Brabantse landschap is het mogelijk om bij ons een navigatiesysteem te huren: Avis GPS. Een auto biedt u kortom de mogelijkheid om de stad en zijn omgeving in alle vrijheid te ontdekken.